Hívjon minket bizalommal! 06-30-336-0894
ELKÖLTÖZTÜNK!
ÚJ címünk: Thallóczy u. 27. 1115 Budapest
Hívjon minket bizalommal: 06-30-336-0894

Craftbot FLOW IDEX

1.289.000 Ft
Nettó: 1.014.961 Ft

Új generációs Craftbot FLOW IDEX 3D nyomtató

3D nyomtatási térfogat: 450*250*250 mm – Extruder típus: 2x direkt extruder – Maximális felbontás: 0,05 mm – Technológia: FFF – Származás: Magyarország

Mi nem csak terméket, hanem komplett MEGOLDÁST kínálunk Önnek!
.

 INGYENES KONZULTÁCIÓ
.
 TERMÉKBEMUTATÓ EGYEZTETÉSE.
.
 EGYEDI PRÓBANYOMTATÁS IGÉNYLÉSE
.
 EGYEDI ALKALMAZÁSMÓD FEJLESZTÉSE
.
 BEÜZEMELÉS, OKTATÁS, TÁMOGATÁS
.
 SZERVIZ ÉS GARANCIA 

.
Egyedi árajánlat kérése: office@3dee.hu

3-4 nap

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Craftbot FLOW Generáció – teljesítmény, sokoldalúsággal ötvözve

.

.

INDEPENDENT DUAL
EXTRUSION SYSTEM

A CraftBot FLOW generáció IDEX (Independent Dual Extrusion) nyomtatói egy forradalmi rendszerrel vannak felszerelve. A nyomtatást két, egymástól független extruder végzi, melyek  egymás mellett (párhuzamosan vagy akár tükrözve) is működhetnek, de természetesen nyomtathatunk PVA támasztékkal, vagy egy másik színű anyaggal is. Ennek eredményeképp a bonyolultabb formáknál vízzel oldható segédanyagot vethetünk be, vagy 3D nyomtatási kapacitásunkat duplázhatjuk meg!

.

MESH TÁRGYASZTAL
KALIBRÁCIÓ

A Craftbot Flow IDEX XL felhasználóbarát Mesh kalibráció funkciója nemcsak nagyobb 3D nyomtatási precizitást eredményez Z irányban, de lényegesen gyorsítja a nyomtató kezelésének folyamatát. Az XY irány automata kalibrációja és a Z tengely elektronikus segédlete a Flow generáció minden tagjában megtalálható.

3D NYOMTATÁS SZÜNETELTETÉSE
ÉS FOLYTATÁSA

A 3D nyomtatás szüneteltetése és folytatása funkciók ugyanolyan hasznosak mind áramszünet, mind pedig anyag- esetleg színcsere esetén. A funkcióval akár egy extruderrel is nyomtathatunk többszínű tárgyakat, illetve a maradék filamentmennyiségek is könnyebben használhatjuk el.

.

MEGGYŐZŐ NYOMTATÁSI
TÉRFOGAT

A Craftbot FLOW generáció 3D nyomtatási térfogata a piaci átlag felett van, a család FLOW IDEX XL tagja egyenesen az IDEX szegmens legnagyobb 3D nyomtatója.

EGYEDI TÁRGYASZTAL:
MAXIMÁLIS TAPADÁS, MINIMÁLIS DEFORMÁCIÓ

A fűtött tárgyasztal az összes választható kivitelben (fém vagy üveg, kapton fóliás kombinációban) biztosítja a maximális tapadást, a minimális deformációt és a könnyű eltávolíthatóságot akár nagyobb, lapos felületű tárgyak 3D nyomtatásánál is.

.

VADONATÚJ PR3DATOR VEZÉRLÉS
A MAXIMÁLIS SEBESSÉG ÉRDEKÉBEN

A 32 bites rendszer gyorsabb és precízebb 3D nyomtatást eredményez. Az alaplap piacvezető motorvezérlőkkel rendelkezik és egy intuitívan kezelhető interfészhez kapcsolódik, ugyanakkor takarékosabb elődeinél.

IPAR 4.0
KOMPATIBILITÁS

Minden Craftbot FLOW IDEX 3D nyomtató saját interfésszel rendelkezik, ugyanakkor egy biztonságos hálózaton keresztül egy központi számítógéphez csatlakoztathatók. A beépített kamera segítségével a nyomtatás teljes folyamatát kontroll alatt tarthatjuk.  Az API programozási lehetőség pedig felkínálja a lehetőséget, hogy akár független 3D nyomtató farmok termelését hangoljuk össze.

.

.

RASPBERRY PI
SZÁMTALAN LEHETŐSÉGGEL

A beépített mikrokomputer segítségével készülékünk számos jövőbeli újítást lesz képes befogadni. A flexibilitást és kompatibilitást Linux operációs rendszer  biztosítja.

5” MÉRETŰ
SZÍNES ÉRINTŐKÉPERNYŐ

LED STÁTUSZ
INDIKÁTOR

.

VADONATÚJ
ALL METAL HOTEND

Kiemelkedő megbízhatóság, mely nem megy a minőség rovására. A Craftbot FLOW IDEX 3D nyomtatók all metal hotendjei kevésbé hajlamosak eldugulni mint elődeji, illetve a nyomtatható anyagok választéka is szélesebb lett. Gépünkkel nyomtathatunk fa, vagy fémhatású filamentet is.

FILAMENTFIGYELŐ
SZENZOR

A Craftbot FLOW IDEX 3D nyomtatók új filamentfigyelő szenzorral rendelkeznek, mely elengedhetetlen kelléke a megbízható, hibamentes 3D nyomtatási folyamatnak. A rendszer elektronikus éa hardveres alkatrészei immár közvetlenül az extruderben találhatók.

ERŐSÍTETT ACÉLVÁZ,
EGY HARCKOCSI MEREVSÉGÉVEL

A duplafalú, extrudált alumíniummal megerősített acélváz kiemelkedő stabilitást biztosítanak. A Craftbot FLOW család legnagyobb 3D nyomtatói is egyedülállóan merev, sziklaszilárd vázban laknak, mely nemcsak a nyotmatásnál, de a szállításnál is nagy előny.

.

FILAMENT
KOMPATIBILITÁS

PLA, ABS, PET-G, Nylon (PA), Carbon és sok egyéb 1,75 mm-es nyomtatószál 300 °C-os 3D nyomtatási hőmérsékletig.

ELŐKÉSZÍTŐ SZOFTVER:
CRAFTWARE

A Craftbotok szoftvere a CraftWare, de egyéb, g-code-ot generáló szoftverek is felhasználhatók sliceolásra.

.

Craftbot FLOW IDEX 3D nyomtató vásárlása a 3Dee Store Budapestnél:

Nálunk nem terméket vásárol, hanem egy megoldást additív gyártási igényeire! Cégünk 2013 óta kínál teljeskörű hardveres és szolgáltatási megoldásokat a 3D nyomtatás területén. Meggyőződésünk, hogy nincsen univerzálisan legjobb 3D nyomtató semmilyen szegmensben. Mielőtt egy gép mellett döntünk, minden esetben érdemes megvizsgálni a 3D nyomtatandó tárgyakkal támasztott mechanikai, anyagminőségi, hőállósági, mérethelyességi, valamint esztétikai elvárásainkat, az adott gép kapacitását, kompatibilitását, a szükséges infrastruktúra meglétét, de értékelnünk kell a gépet kezelő munkaerő esetleges költségét és a gép megtérülését (ROI) is. A 3Dee a folyamat minden szakaszában megpróbál a legjobb tudása szerint segítséget nyújtani Ön és vállalkozása számára, az első próbanyomtatástól egészen a garanciát meghosszabbító szervizcsomagokig. Javasoljuk, vásárlás előtt első lépésként látogasson el 3D nyomtató bemutatótermünkbe és kérje ingyenes, alkalmazásspecifikus 3D nyomtató tanácsadásunkat, illetve próbanyomtatásunkat: 3Dee Store Budapest – 1095 Budapest.

.

.

.

CRAFTBOT FLOW IDEX 3D NYOMTATÓ – SPECIFIKÁCIÓK

Nyomtató típusa Craftbot FLOW IDEX
Befoglaló mérete 635 x 450 x 540 mm
Váz Fém + extrudált alumínium
Szín fehér
3D nyomtatási térfogat 450 x 250 x 250 mm
Extruder típusa dual, direkt extruder
Hotend típusa all metal
Hotend max. hőfok 300 °C
Max. nyomtatási sebesség 200 mm/s
Alapanyagok 1,75 mm PLA, ABS, PET-G stb.
Rétegfelbontás max. 0,05 mm fúvóka átmérőtől függően
Üzembehelyezés Plug ‘n’ Play
Kommunikáció WiFi
Készülék súlya 35 kg
Szoftver CraftWare
Gyártó CraftUnique
Garancia 5 év

.
További információ a Craftunique oldalán található.
Craftbot FLOW IDEX a 3Dee Store Wien-nél: Webshop

További információk

Gyártó

Nyomtatási méret

Extruder(ek) szám(a)

Hotend hőfok

Max. Felbontás

Filament

Fűtött asztal

Kommunikáció

,

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed