Raise3D FDM 3D nyomtatók

 • 0,01 mm rétegfelbontás
 • Nagy nyomtatótér 
 • Plug & Print – modern kezelőfelület

A Raise3D nagy felbontású 3D nyomtatók széles választékát kínálja  professzionális alkalmazások széles skálájához. A Raise3D nyomtatók nem csak precízek, hanem kifejezetten felhasználóbarátak, Plug & Print kivitelűek.

Raise3D E2

Raise3D E2CF (ÚJ)

Raise3D Pro2 sorozat

Raise3D Pro3 sorozat (ÚJ)

Raise3D RMF500

Raise3D: nagy felbontás, nagy formátumban

Raise3D: precíziós, nagy felbontású 3D nyomtatók tökéletesen integrált, felhasználóbarát szoftverrel és alapanyagok széles választékával. A  Raise3D ökoszisztémában szinte minden cég megtalálja a számára megfelelő, egyedi megoldást az additív gyártásfolyamataira.

Felbontás: akár 0,01 mm

A Raise3D 3D nyomtatói kifejezetten precíz mechanikával rendelkeznek, mely a kategóriában kiemelkedő nyomtatási minőséget és méretpontosságot tesz lehetővé. Mindezt igény esetén Dual, vagy IDEX rendszerű extruderrel.

A gyors prototípuskészítéstől az ipari gyártásfolyamatokig a Raise3D széleskörű 3D nyomtatási megoldásokat kínál.

Nagy nyomtatótér

A Raise3D Pro2 és Pro3 sorozat nagy formátumú asztali 3D nyomtatókat kínál, melyek ebben a méretben is garantálják a kiemelkedő nyomtatási minőséget és méretpontosságot.

Az akár 605 mm-es magassággal a Raise3D Pro sorozat a kategóriában szinte egyedülálló.

Plug & Print

Az ideaMaker segítségével a Raise3D személyre szabott szeletelő szoftvert kínál a Raise3D ökoszisztémához, amellyel a nyomtatási folyamatok egyszerűen és könnyedén elindíthatóak.

A Raise3D nyomtatók belső kamerával vannak felszerelve, és praktikus módot kínálnak 3D nyomtatási folyamataik távolról történő kezelésére a RaiseCloud segítségével.

Hyper FFF: akár 5x gyorsabb nyomtatás

A Raise3D Hyper FFF ​​​​Upgrade Kit hardveres újításai, valamint a továbbfejlesztett hőmérséklet-szabályozásnak és a HyperSpeed algoritmusnak köszönhetően akár 350 mm/s sebességgel és 10 000 mm/s² gyorsulással nyomtathat. Az új algoritmus valós időben, működés közben kompenzálja a nyomtató rezgéseit.

Csak a Raise3D Pro3 sorozattal kompatibilis

Tovább a termékhez

Felbontás és méretpontosság

A precíz mechanikának köszönhetően akár 0,01 mm-es felbontást is elérhetünk, melynek segítségével homogén, magas felületminőség érhető el. Még az apró részletek sem jelentenek problémát, melyeket igény szerint akár Dual vagy IDEX rendszerrű extruderrel is gyárthatunk, akár vízzel oldható támasztékkal. 

Plug & Print megoldás

A Raise3D minden modelljénél nagy hangsúlyt fektet a felhasználóbarát, egyszerű kezelhetőségre. A legújabb, Pro3-as széria többek között automatikus kalibrációval, cserélhető hotend rendszerrel, beépített levegőszűrővel és integrált Smart Assistant-al (EVE) is rendelkezik.

RAISE3D E2CF 3D NYOMTATÓ KARBONSZÁLAS NYOMTATÁSHOZ

A díjnyertes E2 3D nyomtatón alapuló E2CF-et szálerősítésű anyagokkal történő nyomtatáshoz fejlesztették ki, ezen belül kifejezetten a szénszálas alapanyagokra. Az E2CF számos iparág igényeit kielégíti, beleértve az autógyártást, a repülőgépgyártást és az egészségügyet, amelyeknek nagy szilárdság-tömeg arányú és tartósan magas teljesítményű alkatrészeket kell gyártani, hosszú élettartamra.

RaiseCloud

A RaiseCloud egy személyre szabott felhőmegoldás a 3D nyomtatási folyamatok távoli kezeléséhez és felügyeletéhez. Ezzel bárhonnan kényelmesen nyomon követhetjük a nyomtatási folyamatot, akár okostelefonon is. A webkamerás képen kívül távolról módosíthatjuk a beállításokat, a RaiseFactory segítségével pedig egy több egységből álló additív gyártófarmot is kezelhetünk.

Változatos alapanyagok

Akár 300°C-os extruder-hőmérsékletével, effektív asztalfűtésével és zárt nyomtatóterével a Raise 3D nyomtató sokféle, kifejezetten technikai alapanyagokat is képes feldolgozni.

Nyomtatható anyagok: PLA, ABS, HIPS, PC, TPU, TPE, NYLON, PETG, ASA, PP, PVA, szénsz- illetve üvegszálerősítésű anyagok, pl. PA-CG, ABS-GF és rengeteg egyéb FDM filament.

Konkrét alapanyaggal kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban keressen minket!

Kapcsolatfelvétel

Additív tanácsadás / árajánlat

A Raise3D nyomtatók hazai forgalmazója a 3Dee Technologies Hungary Kft. Forduljon hozzánk bizalommal minden kérdésben!

  Az Ön 3D tech specialistái várják megkeresését!

  A küldéssel elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

  Megkereshet minket E-mail-ben office@3dee.hu, illetve telefonon +36 1 210 0286 is!

  1%
  5%
  11%
  12%
  23%
  24%
  35%
  36%
  47%
  48%
  59%
  51%
  62%
  63%
  74%
  75%
  86%
  87%
  98%
  99%