Zaxe Z3S High Speed 3D nyomtató

 • 500 mm/s sebesség
 • Revo™ High Flow Hotend
 • Aktív rezgéskompenzáció
 • Fűtött nyomtatótér

Zaxe Z3S

A Zaxe Z3S mindent biztosít, ami a High Speed 3D nyomtatáshoz szükséges. 400 x 300 x 350 mm-es nyomtatóterülettel, automatikus kalibrációval és aktív rezgéskompenzációval a Zaxe Z3S 3D-nyomtató alkalmas választás professzionális FFF/FDM projektekhez. Az intuitív felhasználói felület és az egyszerűen kezelhető, gyors szoftver igazi felhasználói élményt biztosítanak.

Acéllal és titánnal a sebességért

A Zaxe Z3S egy nagy merevségű acélvázzal és egy titánból forgácsolt, ultrakönnyű hotenddel rendelkezik. A sebességet ezeken felül a speciálisan kialakított XY mechanika biztosítja, melyen a lehető legkevesebb motor és mozgó tömeg kap csak helyet, biztosítva a könnyű szerkezetet és a maximális gyorsulási értékeket!

High Flow Hotend

A titánból készült E3D Revo High Flow Hotend elengedhetetlen kelléke a High Speed 3D nyomtatásnak. A speciális, CHT kialakítás a lehető legnagyobb hőátadást biztosítja. A High Speed rendszer szoftveres elemei a Klipper vezérlés és a Prusa Sliceren alapuló szeletelő.

Fűtött nyomtatótér

A Zaxe Z3S ist egy akár 65°C-ra fűthető nyomtatótérrel rendelkezik, mely nemcsak lehetővé teszi a technikai polimerek nagy méretben történő nyomtatását, de növeli a rétegek közötti tapadást is. Utóbbi kifejezetten fontos, hogy nagy sebességnél is stabil tárgyakat nyomtathassunk.

PEI Flexplate

A kétoldalú, PEI bevonatolt Flexplate (smooth + structured) nemcsak a tökéletes tapadást biztosítja akár technikai polimerek esetén is, hanem gondoskodik a másodperceken belüli leválaszthatóságról a nyomtatás után.

Alapanyagok

A Zaxe Z3S a sztenderd alapanyagokon (PLA, ABS, ASA, PET-G, TPU stb.) kívül képes szén- és üvegszállal erősített alapanyagok (pl. PET-CF, ASA-GF stb.) nyomtatására is.

A legfontosabb alapanyagok profiljai mind a szoftverben, mind a gépen megtalálhatók, a nyílt alapanyagrendszernek köszönhetően pedig tovább bővíthetők egyedi alapanyagokkal!

Intelligens kalibráció

A teljesen automata, intelligens kalibrációnak köszönhetően garantált a tökéletes első réteg!

Az Ön hazai forgalmazója a 3Dee Kft

 • Tanácsadás, próbanyomtatás és termékbemutató
 • Beüzemelés és oktatás
 • Javítás és karbantartás
 • Support és garancia

A 3Dee Technologies Hungary Kft. a Zaxe 3D nyomtatók hivatalos magyarországi forgalmazója.
Szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére minden kérdésben, a vásárlás után is!

Kapcsolatfelvétel

  Az Ön 3D tech specialistái várják megkeresését!

  A küldéssel elfogadom az adatvédelmi feltételeket.

  Megkereshet minket E-mail-ben office@3dee.hu, illetve telefonon +36 1 210 0286 is!

  1%
  5%
  11%
  12%
  23%
  24%
  35%
  36%
  47%
  48%
  59%
  51%
  62%
  63%
  74%
  75%
  86%
  87%
  98%
  99%