AM Efficiency

 • SLS utómunka állomás
 • Teljesen automatizált
 • 3 az 1-ben megoldás

AM-Efficiency: hatékony automatizált SLS / MJF utófeldolgozó állomások elérhető áron. A 3 az 1-ben megoldással szemcseszórást, színezést és polírozást végezhetünk.

SLS/MJF utómunka hatékonyan

Automatizált

Az AM Efficiency egy automatizált megoldást nyújt, melynek előnyei: munkaidő megtakarítás, gyorsabb gyártás és homogén felületminőség.

3 az 1-ben megoldás

Az AM Efficiency készülékei 3 funkcióval rendelkeznek: Használhatjuk szemcseszórásra, színezésre és polírozásra.

Költséghatékony

Az AM Efficiency utómunka állomásai a legelérhetőbb automatizált megoldások a professzionális területen. A gyors megtérülés garantált!

CCP-10 (ÚJ)

CCP-2

Automatizált

Az AM Efficiency utómunka állomások automatizált programokat kínálnak az egyes munkafolyamatokhoz. Segítségével nem csak munkaidőt takaríthatunk meg, hanem homogén, magas felületminőséget és színt érhetünk el.

3 az 1-ben megoldás

A szabadalmazott rendszer lehetővé teszi az alkatrészek tisztítását (pormentesítés), színezését és polírozását ugyanabban az eszközben (egyszerre csak egy munkafolyamat végezhető).

Elérhető minőség

Az AM Efficiency megoldások a legjobb ár-érték arányú automatizált utómunka állomások professzionális területen. A minőségi, ipari szabványoknak megfelelő alkatrészek megbízható, éjjel-nappali működést biztosítanak hosszú távon.

Formlabs_FUSE_071_2-copy-360x360

Formlabs Fuse 1(+)

Az AM Efficiency utómunka állomások kiváló kiegészítői a Formlabs Fuse 1 vagy Fuse 1+ SLS 3D nyomtatóknak. Akár irodai használatra kész Plug & Clean megoldásként jól kiegészítik a Formlabs SLS ökoszisztémát, és még hatékonyabb munkafolyamatot és még magasabb felületi minőséget biztosítanak.

Kérdése van?

A megfelelő SLS/MJF utómunkaállomás megfelelő kiválasztása többek között a gyártási mennyiségtől, az alkatrészmérettől, az alapanyagtól és az elvárt felületminőségtől is függ.

A 3Dee AM specialitái segítenek a választásban, és készséggel állnak rendelkezésére!

3Dee Tanácsadás

Kapcsolat

  Az Ön 3D tech specialistái várják megkeresését!

  1%
  5%
  11%
  12%
  23%
  24%
  35%
  36%
  47%
  48%
  59%
  51%
  62%
  63%
  74%
  75%
  86%
  87%
  98%
  99%