AM Efficiency

  • SLS utófeldolgozó állomás
  • Teljesen automatizált
  • 3 az 1-ben megoldás

AM-hatékonyság: hatékony és költséghatékony utófeldolgozó állomások poralapú nyomtatási folyamatokhoz. A 3 az 1-ben megoldással homokfúvást, foltokat és polírozást végezhet.

Automatizált SLS/MJF utófeldolgozás

Az AM Efficiency évnyi tapasztalattal rendelkezik az SLS és MJF nyomtatott alkatrészek 3D nyomtatásában és utófeldolgozásában. Termékeikkel 3 az 1-ben megoldást kap a homokfúváshoz, színezéshez és polírozáshoz.

Automatizált

Az AM Efficiency utófeldolgozási folyamatai nagyrészt automatizáltak. Az előnyei: munkaidő megtakarítás, gyorsabb gyártás és homogén nyomtatott alkatrészminőség.

3 az 1-ben megoldás

Az AM Efficiency eszközeivel 3 az 1-ben megoldást kap. Használhatja homokfúvásra, festésre és polírozásra SLS, MJF és SAF nyomtatott alkatrészeknél.

Hozzáférhetőség

Az AM Efficiency SLS utófeldolgozó állomásai a legelérhetőbb automatizált megoldások a professzionális területen. A gyors ROI így garantált.

CCP-10 (ÚJ)

CCP-2

Automatizált

Az AM Efficiency utófeldolgozó állomások automatizált programokat biztosítanak a 3D nyomtatott alkatrészekhez. Minden nyomattal takarítson meg munkaidőt ismételhetően pormentes, kiváló felületi minőséggel.

3 az 1-ben megoldás

A szabadalmazott elválasztórendszer lehetővé teszi az alkatrészek portalanítását, polírozását és színezését ugyanabban az eszközben a különböző adathordozók keverése nélkül.

A három funkció:

1: homokfúvás

2: homokfúvás és festés/színezés

3: polírozás

Elérhető minőség

Az AM Efficiency megoldások a legjobban elérhető automatizált utófeldolgozó állomások a professzionális területen. A jól bevált alkatrészek megbízható, éjjel-nappali működést biztosítanak, és így biztosítják a gyors ROI-t.

Formlabs_FUSE_071_2-copy-360x360

Formlabs Fuse 1(+)

Az AM Efficiency utófeldolgozó állomások illenek a Formlabs Fuse 1 vagy Fuse 1+ SLS 3D nyomtatókhoz. Irodai használatra kész megoldásként kiegészítik a Formlabs SLS ökoszisztémát, és egyenletes hatékony munkafolyamatot és még magasabb felületi minőséget biztosítanak.

Kérdése van?

Az SLS/MJF utófeldolgozási megoldás megfelelő kiválasztása többek között a gyártási mennyiség, az alkatrészméret, a nyomtatási anyag és a várható felületi minőség függvénye.

A 3Dee 3D szakemberei szívesen adnak tanácsot ebben, és készséggel állnak rendelkezésére!

Tanácsadás kérése

Ügyfeleink, akik megbíznak megoldásainkban


1%
5%
11%
12%
23%
24%
35%
36%
47%
48%
59%
51%
62%
63%
74%
75%
86%
87%
98%
99%