FORMLABS FUSE 1:

SLS nyomtatás hatékonyan

 • 24/7 termelésre tervezve
 • Támaszanyag nélküli nyomtatás 
 • Kompakt SLS nyomtató

Rendkívül termelékeny és hatékony SLS technológia, mindenki számára elérhető kompakt, költséghatékony megoldás formájában.

FORMLABS FUSE 1:

SLS nyomtatás hatékonyan

 • 24/7 termelésre tervezve
 • Támaszanyag nélküli nyomtatás 
 • Kompakt SLS nyomtató

Rendkívül termelékeny és hatékony SLS technológia, mindenki számára elérhető kompakt, költséghatékony megoldás formájában.

Fuse 1: a kompakt SLS nyomtató

Gyors & hatékony

Az SLS technológia az egyik leggyorsabb additív gyártási eljárás. Segítségével 24/7-ben gyárthatunk funkcionális, akár végfelhasználásra is alkalmas tárgyakat, támaszanyag nélkül.

Surface Armor technológia

A Fuse 1 segítségével olyan alapanyagokkal dolgozhatunk mint a PA11, PA12 és a PA12-GF. A szabadalmaztatott Surface Armor technológia gondoskodik a kiváló mechanikai tulajdonságokról és felületminőségről is.

Kompakt & elérhető

A Fuse 1 és a hozzá tartozó utómunkaállomás kompakt kialakítású. Amellett, hogy kis helyigényűek, nem igényelnek speciális infrastruktúrát és üzemeltetésük is költséghatékony.

Hatékonyság

Az SLS technológia a  leghatékonyabb additív gyártási eljárás funkcionális, akár végfelhasználásra is alkalmas tárgyak / alkatrészek előállítására. A támaszanyagmentes nyomtatásnak köszönhetően a nyomtatótér teljes egészében kihasználható.

A Preform szoftver segítségével optimalizálható a modellek orientációját a nyomtatótér kitöltésénél.

3D nyomtatás termelékenységének szemléltetése *

Hagyományos FFF / FDM 3D nyomtató
Fuse 1 SLS 3D nyomtató

* A termelékenység-különbség más gyártók által megadott és a valóságban tapasztalt értékek átlagos viszonyát szemlélteti, az egyes modellek esetében ez eltérhet.

fuse-3d-sls-nyomtato-nyomtatasi-terulet

Optimalizált nyomtatótér-kitöltés

Felületminőség

Az SLS technológia rendkívül homogén felületet eredményez szinte látható rétegek nélkül, mely kiválóan alkalmas további felületkezelésre is.

Az SLS technológiának köszönhetően precízméretpontos, és részletgazdag modelleket nyomtathatunk támaszanyag használata nélkül.

Alkalmazási területek

A prototípuskészítéstől a szériagyártásig a Fuse 1 3D nyomtató előnyeit számos ipari szegmensben alkalmazzák.

 • Funkcionális prototípusok
 • Végfelhasználású termékek
 • Szerszámok, helyezők, gyártósori alkatrészek
 • Orvostechnika anatómiai modellek
 • Alkatrészek, gépelemek

Méretpontosság & izotrópia

Az SLS eljárás során előzetesen felfűtött alapanyagot szinterezünk lézerrel, így csökkentve minimálisra a hőmérsékletkölönbségből adódó deformációt.

A szálhúzásos módszerekkel (FDM / FFF) ellentétben szinte teljesen izotróp modelleket nyomtathatunk, melyek homogén, jól szimulálható szilárdsági jellemzőkkel rendelkeznek.

Kapcsolatfelvétel

A Formlabs Fuse 1 nyomtató hazai forgalmazója a 3Dee Technologies Hungary Kft. Forduljon hozzánk bizalommal minden kérdésben!

  További termékinformációÁrajánlatot kérekPályázat iránt érdeklődömLízingkonstrukció iránt érdeklődöm

  Név*

  Cég / intézmény

  Email*

  Telefonszám*

  Üzenet

  A küldéssel elfogadom az adatvédelmi feltételeket.