Hívjon minket bizalommal! 06-1-210-0286
Információ:
Hívjon minket bizalommal!

Szakmai Blog

Hotend: élettartam, működés és tippek

Egy bq hotend metszete: (1) nyomtatószál (2) PTFE betét (3) hűtőbordák (4) heatbreak – átmeneti zóna (5) fúvóka (6) a fúvóka alsó nyílása Bizonyára mindenki, aki 3D nyomtatással foglalkozik, találkozott már a hotend problémájával valamilyen formában. Röviden bemutatjuk az alaktrész működését, illetve megpróbáltuk összegyűjteni azokat a tippeket, melyekkel hotendünk élettartama maximalizálható. A hotend a 3D nyomtató szíve. Aligha van ennél nagyobb létfontosságú alkatrész gépünkben, már ha leszámítjuk a vezérlést, ami a kvázi agyként funkcionál. Itt történik a nyomtatószál megolvasztása, illetve adagolása...
Olvass tovább

Újraindítjuk szakmai blogunkat!

2 év szünet után újraindítjuk rendszeres szakmai blogunkat, melyben az újdonságok, hírek mellett megpróbálunk sok hasznos tippel is szolgálni.
Olvass tovább

A SpaceX Falcon 9 rakétájának sikeres leszállása előtti 3D nyomtatott tribute már elérhető

Ha egyáltalán érdekli a technológia, akkor ezen a héten lehetetlen volt kihagynia az űrrepülés történetének egyik legnagyobb áttörését, amit a SpaceX magán vállalat hajtott végre. (tovább…)
Olvass tovább

Samsung USA szabadalmat kap a 3D holografikus okostelefonra

Vagy szereti, vagy utálja, de senki nem tagadhatja le, hogy a 2015-ös Karácsony az új Csillagok Háborúja című filmről szólt. Mivel az elmúlt két hétben milliók tömörültek a mozikba, a nézőket erőteljesen emlékeztették a fénykardokra, Jedi Lovagokra és a holografikus technológiára – az R2D2 és más droidok kivetítési képességének köszönhetően a filmekben látható ikonikus kommunikációs eszközre. Ám, a valós világban sok minden megváltozott az első trilógia óta. (tovább…)
Olvass tovább

Csillagok Háborúja szuper rajongó 3D-ben nyomtatott két láb Csillagközi Rombolót épít

Az erő ezzel a készítővel van: Egy ambiciózus Csillagok Háborúja rajongó egy több ezer egyedileg 3D-ben nyomtatott alkatrészből készült, két láb hosszú, 3D-vel nyomtatott Csillagközi Rombolót épített. (tovább…)
Olvass tovább

MASSIVit 3D-ben 2 méteres cápát nyomtat a vadászat elleni globális kampányhoz

A megdöbbentő új kutatások szerint évente 70 millió cápát ölnek meg törvénytelen és etikátlan vadászati ​​gyakorlat következtében. Az elmúlt négy évtizedben egyedül, bizonyos fajok populációja 99%-al csökkent. (tovább…)
Olvass tovább

Jay Leno elviszi a Local Motors 3D nyomtatott autóját egy körre a nemzeti TV-n

Az egyik legünnepeltebb késő esti show személyiség mellett, aki egy legenda az autóipar rajongói között, a 3D technológia egy csapásra, hivatalosan is bekerült a televíziózás történetének krónikájába. (tovább…)
Olvass tovább

Aerojet Rocketdyne befejezi az Orion űrhajó első 3D nyomtatott alkatrészeit

A 3D nyomtatás határozottan felfelé ível a repülőgépiparban. Mint azt a múlt héten írtuk, az Aerojet Rocketdyne aláírta az $ 1.6 milliárdos szerződését a NASA-val, az RS-25 rakéta hajtóműjéhez 3D-ben nyomtatott alkatrészekről. (tovább…)
Olvass tovább

Stoptrükk ragadja meg az ünnepek szellemében 3D-ben nyomtatott Téli Csodaországot

A rádióban, TV-ben, hirdetőtáblákon és bevásárlóközpontokban máris elárasztanak minket a hangos, kellemetlen, Karácsonyi-témájú reklámok, és a legújabb ajánlatokat, illetve a legfelkapottabb ajándékokat bosszantóan az arcunkba lógató karácsonyi témájú hirdetések, amik folyamatos nyomatékossággal arra emlékeztetnek minket, hogy addig vásároljunk, vásároljunk és vásároljunk, amíg körülöttünk minden egyes személynek meg nem találjuk a tökéletes ajándékot (és még néhányat). (tovább…)
Olvass tovább

A Csillagok Háborúja játék TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekkel behackelt egy valódi repülő drónba

Ma van december 17-je ami azt jelenti, hogy hivatalosan is beléptünk abba a varázslatos időbe, amiben a Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő hivatalosan megjelenik. (tovább…)
Olvass tovább