BigRep ONE

 • Nagy formátumú 3D nyomtató
 • Gyors és pontos
 • Felhasználóbarát kezelés
 • Nyomtatható méret: 1005 x 1005 x 1005 mm
Az Ön specialistája:
Kecskés Ádám
AM Concept Engineer
Darab

  Egyedi árajánlat kérése

  Termékadatok

  Elérhetőség

  A küldéssel elfogadja az Adatvédelmi feltételeinket

  8-10 munkanap
  EU-n belüli szállítás (EU): 10.000 Ft (nettó)
  Személyes átvétel: egyeztetés után

  Leírás

  BigRep ONE

  A BigRep ONE a BigRep belépőszintű modellje, amely megfizethető áron nyújt teljes körű megoldást a nagy formátumú prototípusgyártáshoz és gyártáshoz. A BigRep Power Extruder (PEX) cserélhető fúvókákkal megbízható és pontos eredményeket biztosít.

  Nagyméretű, fűtött nyomtatóágy

  A nagyméretű, fűtött nyomtatóágy és a nagyon nagy, 1005 x 1005 x 1005 mm-es nyomtatási méret tökéletes nyomtatási eredményt biztosít még nagyméretű nyomatok esetén is. A nyomtatóágy poliamid fóliával van bevonva, és számítógép segítségével szintezhető.

  Dual Power-Extruder

  A BigRep ONE Power Extruder (PEX) és a cserélhető fúvókák nemcsak egyenletesen jó és pontos nyomtatási eredményeket tesznek lehetővé a filamentek típusainak széles skálájával, hanem önállóan is képesek működni. Így egyszerre nyomtathat alátámasztó anyagot, tükrös modelleket vagy több modellt/filament, a nyomtatófej cseréje nélkül!

  Egyszerű kezelhetőség

  A nagyméretű érintőkijelző és az intuitív felhasználói felület megkönnyíti a gép beállítását, vezérlését és karbantartását. A beépített kamera élő képeket küld a nyomtatótérből a nyomtatási folyamat nyomon követése érdekében. A 3D nyomtató képes folytatni a nyomtatást megszakítás, például áramkimaradás után is.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  Termék adatok

  További információk
  Címkék
  Kategória
  1%
  5%
  11%
  12%
  23%
  24%
  35%
  36%
  47%
  48%
  59%
  51%
  62%
  63%
  74%
  75%
  86%
  87%
  98%
  99%