BCN3D Sigma R19
 • BCN3D Sigma R19
 • BCN3D Sigma R19
 • BCN3D Sigma R19
 • BCN3D Sigma R19

BCN3D Sigma R19

1.030.000 Ft

 • Dual extruder
 • Nyomtatási méret: 210x297x210 mm
 • Felbontás akár 0,05 mm
 • Fűtött asztal
 • Stand-Alone funkció

Open-Source hardware és szoftver
2 év garancia
-ingyenes üzembehelyezés és oktatás a 3Dee-nél*-

3-4 nap

 • Leírás
 • Vélemények (0)

Leírás

BCN3D Sigma R19 – Egy új világ kapuja

 

A Sigma egyedülálló, egymástól független Dual Extruder rendszere lehetővé teszi 2 különböző alapanyag, vagy szín nyomtatását, miközben biztosítja a legfinomabb felületminőséget. Amíg az egyik nyomtatófej dolgozik, addig a másik a nyomtatóterületen kívül várja a következő utasítást, ezzel is megelőzve azt, hogy a filament esetlegesen rácsöpögjön modellünkre.

BCN3D Sigma R17 PLA-PVA

Ön dönt – Kétféle alapanyag, vagy szín?Határok nélküli nyomtatás
Könnyedén elkészíthetők funkcionális alkatrészek két alapanyagból, merev- és hajlékony nyomtatóanyagok kombinálásával. Ha az esztétika lenne fontosabb tulajdonság, akkor két színnel látványosabbá teheti elképzeléseit.Felejtsük el a geometriai korlátokat és nyomtassuk ki legbonyolultabb 3D modelljeinket vízben oldható támaszanyagok segítségével. Az elkészült nyomtatásokat csak tegyük vízbe, és nézzük, ahogyan megszűnik létezni a képzelet határa.
 BCN3D Sigma R17 két anyag nyomtatása 2 BCN3D Sigma R17 PLA-PVA sisak

 

Mint egy nagy család – Sigma hotendek

Minden egyes nyomtatásunkra találhatunk megfelelő hotend összeállítást: legyen szó a legkisebb, vagy a legnagyobb modellek elkészítéséről. A Sigma IDEX-rendszerének hála a legmegfelelőbb kombinációját fogjuk tudni kiválasztani nyomtatófejeinknek, hogy a maximális minőséget hozzuk ki készülékünkből.BCN3D Sigma R17 hotend széria
A nyomtatásaink minőségének romlása nélkül a fentebb említett hotend kombinációkkal akár 3x olyan gyorsan modellezhetünk, mint eddig korábban. A felületminőség profi minőségben fog elkészülni, míg infill-jeink a nagyobb fúvóka átmérőnek köszönhetően gyorsan megvalósítható lesz.BCN3D Sigma R17 külön méretű fúvókák

 

A Sigma továbbfejlesztett hűtési rendszerének és léptető motorjainak hála észrevehetetlen készíti el 3D nyomtatásainkat, akár közvetlenül mellettünk. Az optimalizált, teljesen fém hotend-jeinek segítségével képes minden olyan alapanyagot felhasználni, amelyre éppen szüksége van. A standard PLA alapanyagoktól kezdve a Nylon vagy PC alapanyagokig szinte bármivel készíthetjük nyomtatásainkat, függetlenül attól, milyen gyártó készítette azokat.

A Sigma színes érintőképernyőn keresztül vezérelhető, amely olyan fejlett funkciókkal lett fejlesztve, amik lépésről-lépésre segítenek minket 3D nyomtatásaink elkészítéséhez. A nyomtatót a 3D Hubs legjobb 2017-es 3D nyomtatójának választották, amely több, mint 8000 felhasználói vélemény alapján kapta meg ezt a címet a több, mint 500 versenytárs közül.

 

Specifikációk:

Nyomtatótér:210x297x210mm
Nyomtatófejek száma:2
Filament átmérő:2.85mm
Fűtött asztal:PCB
Fúvóka átmérője:0.3 – 0.6, 0.8, 1.0mm (0.4mm standard)
Rétegfelbontás:50-500 mikron
Extruder nyomtatási hőmérséklet:max. 280°C
Fűtött asztal hőmérséklet:max. 100°C
Kijelző:Színes, érintőképernyő
Csatlakozási lehetőség:SD kártya, USB
Üzemi hangerősség:~50dB
Ajánlott szoftver:Cura, Simplify3D, Slic3r

A BCN3D Sigma 3D nyomtatóról további információ az alábbi linken keresztül érhető el.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed