bq Witbox: teljesítmény, gyorsaság, minőség

Professzionális 3D nyomtató a bq-tól

megrendelés a Webshopban csak bruttó 569.000 Ft-ért

Hatalmas nyomtatótér

A Witbox a DIN-A4-es (21×29,7cm) és 20 cm magas nyomtatóterével az asztali készülékek legnagyobbjai közé tartozik. Nagyobb tárgyak vagy alakzatok így anélkül nyomtathatóak, hogy felosztanánk őket több részre. Kisebb alkatrészek nyomtatásánál telepakolhatjuk velük az egész asztalt, így egyszerre nyomtathatjuk őket, időt spórolva.

Egyedülálló minőség

A nyomtatott felület minőségét több tényező is befolyásolja. Az egyik legfontosabb a rétegfelbontás, minnél alacsonyabb egy réteg, annál nagyobb lesz a nyomtatott tárgy felbontása. A Witbox a gyakorlatban is elérhető 0,02 mm-es felbontásával egyedülállónak számít a piacon kategóriájában. Szintén fontos tényező a lefektetett rétegek minősége, melyben szintén kiemelkedik a Witbox társai közül, fejlett lineáris mechanikájának köszönhetően. A zárt nyomtatótér további előnyökkel szolgál és csökkenti a deformációt.

A design és biztonság kapcsolata

A Witbox tervezésénél elsősorban a minőség és funkcionalitás játszottak szerepet, de a designra is nagy figyelmet fordítottunk. A zárt kialakítással megakadályozhatjuk hogy mások kinyissák a nyomtatót működés közben, illetve jelentősen csökkenti a kilépő zajokat és esetleges szagokat is. Továbbá így biztosított az egyenletes hőmérséklet is a nyomtatótérben.

Egy innovatív rendszer

A bq Witbox számos újdonsága mellett egy forradalmi Fibonacci filamentvezetéket is tartalmaz, mely PTFE anyagának köszönhetően kiválóan látja el feladatát. Ez a megoldás nagyban hozzájárul a zavartalan és biztonságos nyomtatás folyamatához. A saját fejlesztésű DDE Hotend és az IGUS energialáncok szintén maximalizálják a megbízhatóságot. Az optimalizált designnak köszönhetően akár három nyomtatót is egymásra rakhatunk, sarkaik illesztésével.

Made in EU

A bq Witbox nyomtatóinkat a spanyolországi Navarrában létesített üzemünkben készítjük. A minőségellenőrzésnél sok éves, az elektrotechnikai cikkek gyártásánál gyűjtött tapasztalatainkat is hasznosítjuk, így csak olyan nyomtató kerül le szalagunkról, melynek minden funkciója le lett tesztelve.

Open Source

A bq Witbox szinte az összes open source szoftverrel társítható, így többek között a Slic3r™, Cura™, Pronterface™ vagy Repetier™-el is kompatibilis. Számunkra fontos hogy biztosítva legyen a felhasználó szabadsága, mind a szoftverek, mind pedig nyomtatószálak terén. Nyomtatónkba bármely gyártó 1,75 mm-es PLA filamentje használható.

Támogatás: az év 365 napján

Elkötelezetten támogatjuk ügyfeleinket a vásárlás után is, lehetőleg a nyomtató teljes élettartama alatt. 24 hónapos gyártói garanciát biztosítunk, probléma esetén a pótlandó alkatrészt a lehető leggyorsabban juttatjuk el a felhasználóhoz vagy a forgalmazóhoz. Központunkban több mint 150 technikus várja kérdéseit az év 365 napján. Ezen szolgáltatásunk ISO 20000 minősítéssel is rendelkezik.

 

Néhány tesztnyomtatásunk (3Dee Store Wien által):

Specifikációk:

Elérhető színek: fekete, fehér, sárga

Elektronika:Ramps 1.4 Mega 2560, LCD-vezérlővel, Tápegység: 348W, Thermistor: Marlin 100k, Fűtőelem: 40W 12 V
Rétegfelbontás: 0,02-0,3 mm
Nyomtatási sebesség: ajánlott sebesség: 60 mm/sec-100 mm/sec
Méretek: Nyomtatóasztal: Méret: DIN A4 x 20 cm magasság Nyomtató: szélesség 505 mm, hosszúság 388 mm, magasság 450 mm
Standard nyomtatószál: PLA (további nyomtatószálakról részletesebben a webshopunkban)
Mechanika: Hajlított acélváz, kemény krómozott lineáris tengelyek, X,Y,Z tengelyelemek szintén acélból, IGUS energialáncok az X,Y tengelyeken, IGUS orsó a Z-tengelyen flexibilis léptetőmotor-csatlakozóval, 3 ponton szintezett rugós nyomtatóasztal rétegelt üvegből, gyorscsere lehetőséggel, Fibonacci nyomtatószálvezetés
Extruder: Single DDE Hotend 0,4 mm-es fúvókával, anyag és hotendhűtéssel
Biztonság: CE biztonsági minősítés, zárható ajtó, tűzvédelmi elektronika
Szoftver: Marlin firmware, open source programok: Repetier, Pronterface, Cura, ReplicatorG, Slic3r, Skeinforge
Kommunikáció: SD kártyaolvasó 4GB-os SD kártyával, USB-Port

Útmutató a fűtött asztal utólagos beszereléséhez

Csomagolás tartalma:

-1 kg PLA nyomtatószál
-1 tartalék hotend thermistorral és fűtőelemmel
-szerszámok
-2 tű és egy drótkefe a fúvóka tisztításához
-1 db acélspatula
-tápkábel
-filament tartó elem
-4 db műanyag élvédő papucs
-nyomtatott tesztdarabok
-rétegelt nyomtatóasztal
-használati útmutató, linkek


 

——————————————————————————

Érdeklődjön szervizcsomagjaink iránt!

Magyarországi forgalmazó:

1%
5%
11%
12%
23%
24%
35%
36%
47%
48%
59%
51%
62%
63%
74%
75%
86%
87%
98%
99%