Hívjon minket bizalommal! 06-30-336-0894
ELKÖLTÖZTÜNK!
ÚJ címünk: Thallóczy u. 27. 1115 Budapest
Hívjon minket bizalommal: 06-20-380-3400

Raise E2 3D nyomtató – oktatási ajánlatunk

1.140.000 Ft
Nettó: 897.638 Ft

Exkluzív ajánlatunk oktatási intézményeknek!

Nyomtatási technológia: FFF
Extruderek száma: 2 IDEX extruder
Nyomtatási térfogat: max. 330 x 240 x 240 mm
Rétegfelbontás: max. 0,01 mm

Mi nem csak terméket, hanem komplett MEGOLDÁST kínálunk Önnek!
.

 INGYENES KONZULTÁCIÓ
.
 TERMÉKBEMUTATÓ EGYEZTETÉSE.
.
 EGYEDI PRÓBANYOMTATÁS IGÉNYLÉSE
.
 EGYEDI ALKALMAZÁSMÓD FEJLESZTÉSE
.
 BEÜZEMELÉS, OKTATÁS, TÁMOGATÁS
.
 SZERVIZ ÉS GARANCIA 

.
Információ, egyedi árajánlat: office@3dee.hu

raktáron (központi raktár)

Cikkszám:DP-1024 Kategóriák: ,
 • Leírás
 • Vélemények (0)

Leírás

Raise E2 3D nyomtató IDEX extruderrel 

*Jelen termék egy exkluzív ajánlat oktatási intézményeknek, vagy oktatási célú felhasználásra!*
A normál áras Raise E2 3D nyomtatót itt találja.

Raise3D E2: sokoldalúság, teljesítmény, megbízhatóság.

A Raise E2 3D nyomtató egy IDEX rendszerrel felszerelt, korunk ipari szintű elvárásainak megfelelő, ugyanakkor sokoldalú és megbízható készülék. Az IDEX rendszer nemcsak lehetővé teszi komplex modellek nyomtatását, illetve a kapacitás megduplázását, de kiváló alapot képez oktatási célokra is. A két, egymástól független mozgásra képes extruder szinte az összes olyan funkció felett rendelkezik, melyeket elvárhatunk korunk legfejlettebb asztali 3D nyomtatójától. A készülék így ipari felhasználás mellett kiválóan alkalmas oktatási célokra, illetve oktatási intézmények számára is (iskolák, főiskolák, egyetemek, szakintézmények stb.). A Raise E2 3D nyomtató teljesen zárt, légszűrős rendszerével nemcsak a megbízható nyomtatási folyamatot, illetve modellminőséget garantálja, de megfelel a biztonsági és egészségvédelmi elvárásoknak is. A teljesítmény mellé a kategóriában kiemelkedő méretű  nyomtatótér (330 x 240 x 240 mm), illetve magas minőségű lineáris alkatrészek társulnak.

Raise E2: a készülék előnyei röviden:

 • Sokoldalú IDEX extruder rendszer
 • Akár 0,01 mm-es felbontás
 • Zárt, levegőszűrt nyomtatótér: 330 x 240 x 240 mm
 • Mágneses, flexi tárgyasztal mesh kalibrációval
 • Intuitív, könnyen kezelhető érintőképernyő
 • Raise Cloud illetve Raise Factory plattformok
 • kedvezményes oktatási csomag

Az IDEX rendszer

A Raise E2 3D nyomtató IDEX rendszere (Independent Dual Extrusion)  két, egymástól független mozgásra képes nyomtatófejből áll, melyek szimultán (párhuzamosan, vagy tükör módban), illetve teljesen független üzemmóddal rendelkeznek. Utóbbi esetén választhatunk egy második színt, de akár második anyagot is támaszanyagként, vagy kompozit alkotóelemként. A rendszer segítségével komplex geometriai struktúrákat 3D nyomtathatunk jó minőségben, nagy sebességgel, vagy két modell párhuzamos gyártásával megduplázhatjuk kapacitásunkat.

Biztonság és egészségvédelem

A Raise E2 3D nyomtató teljesen zárt, levegőszűrővel ellátott felépítésű. Kialakítása nemcsak a megbízható nyomtatási folyamatot és modellminőséget garantálja, de megfelel a biztonsági és egészségvédelmi elvárásoknak is.  A nyomtató ajtajának esetleges nyitását működés közben szenzorok figyelik, adott esetben szüneteltetve a lineáris mechanika mozgását.

Anyagválaszték

Az innovatív asztalfűtésnek, illetve az akár 300 °C-os üzemi hőmérsékletű extrudereknek köszönhetően a Raise E2 3D nyomtatóval alapanyagok igen széles spektruma nyomtatható. A gyártó saját filamentjei mellett lehetőség nyílik külső forrásból származó 1,75 mm-es szálak használatára is.

Filament kompatibilitás: HIPS / ABS / PLA / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA / PP / PVA / üvegeszál / szénszál / fém / fa stb.

Intuitív kezelhetőség

Érintőképernyő

Az egyszerűen kezelhető, áttekinthető színes érintőképernyő a nyomtatás indítása és a filamentkezelés mellett oktatási funkcióval is rendelkezik, rövid videókkal segíti a folyamatok megértését. A képernyő a nyomtatás alatt energiatakarékos üzemmódba kapcsol.

Mágneses, flexi tárgyasztal

Der Raise E2 3D nyomtató egy mágneses rögzítésű, flexibilis tárgyasztallal rendelkezik, mely megkönnyíti az elkészült 3D nyomtatások eltávolítását a tárgylapról. A szilikonbevonatú felület is a tökéletes első réteget szolgálja, mely a minőségi modellek alapkövetelménye Az automata kalibráció gyors és egyszerű folyamat, melyhez a kijelző biztosít interaktív útmutatást, videó segítségével. A kalibrációs folyamat korszerű, mesh technológiával történik.

Integrált levegőszűrés

A Raise E2 3D nyomtató hátoldalán található az integrált levegőszűrő rendszer egysége, mely a 3D nyomtatási folyamat során keletkező részecskéket szűri ki, nagy hatékonysággal. A részecskék 91%-át kiszűrő rendszer további előnye, a csendes működés, az akár irodai környezetben való alkalmazhatóság.

Raise Cloud és Raise Factory megoldások

RaiseCloud – egy intelligens plattform

A RaiseCloud plattformmal kiegészítve egy olyan ökoszisztémát kínál nekünk a gyártó, mellyel a 3D nyomtatási folyamatok távolról felügyelhetők, illetve irányíthatók. A rendszer az egyes beállítások mellett feladatok kezelését is lehetővé teszi, így akár projektek, csapatok összehangolására is alkalmas. A RaiseFactory szoftverrel több nyomtatóból álló hálózatot hozhatunk létre.

IdeaMaker – egy optimalizált szoftver

A kimondottan Raise 3D nyomtatókra fejlesztett szeletelőszoftverrel különböző profilokat hozhatunk létre anyag- és modellválasztás függvényében, így gyorsítva az előkészítés folyamatát. A szoftver lehetőséget biztosít a 3D nyomtató felügyeletére is, a beépített webkamera segítségével.

Filament szenzor

A Raise E2 3D nyomtató filamentérzékelő szenzorral van felszerelve, mely jelzi az alapanyag kifogyását, illetve szünetelteti a nyomtatás folyamatát az új szál betöltéséig. A nyomtató természetesen elmenti az extruder legutolsó pozícióját, így az újratöltés után a nyomtatási folyamat folytatható.

Kapcsolat

A Raise E2-es nyomtatóhoz WiFi-n keresztül, vagy akár belső hálózat létrehozásával is kapcsolódhatunk. Mindemellett lehetőség van hagyományos módon, g-code formátumban eljuttatni a nyomtatóhoz a feladatokat.

Raise Cloud – Az új Home Office megoldás?

Raise Cloud Dashboard – Irányítópult számos funkcióval:

 • A nyomtatási folyamat indítása
 • A futó folyamatok felügyelete
 • Élőkép és timelapse funkciók webkamerán keresztül
 • Adatok küldése a nyomtatónak
 • Sliceolás a felhőben
 • Feladatok sorolása, kapacitástervezés
 • Anyagfelhasználás és statisztikák
 • Korábbi nyomtatások visszakeresése
 • Projektmanagement – akár csapatban
 • 64 bites titkosítás

Raise Cloud Mobile – legyen mindig képben!

A Raise Cloud Mobile alkalmazással a Dashboard legtöbb funkciója akár telefonon is elérhető. A 3D nyomtató és a nyomtatási folyamatok vezérlése, illetve felügyelete mellett lehetőségünk van a vizuális kontrollra is, egy integrált webkamerán keresztül. Használjuk ki az értesítési funkció adta lehetőséget és legyünk mindig képben 3D nyomtatónkkal!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed