Hívjon minket bizalommal! 06-30-336-0894
ELKÖLTÖZTÜNK!
ÚJ címünk: Thallóczy u. 27. 1115 Budapest
Hívjon minket bizalommal: 06-20-380-3400

PrintaGlue ragasztó

2.600 Ft
Nettó: 2.047 Ft

A PrintaGlue egy univerzális ragasztó, amely a legtöbb 3D nyomtató anyaggal jól használható. Erősség, tartósság, minőség kombinációja jellemzi, így a tökéletes eredmény garantált. A PrintaGlue kiváló társ a több darabból álló modelljeink összeillesztéséhez, vagy a törött darabok javításához.

Készleten

Cikkszám:DZ-1019 Kategória:
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

printaglue

A PrintaGlue egy univerzális ragasztó, amely a legtöbb 3D nyomtató filamenttel jól használható. Erősség, tartósság, minőség kombinációja jellemzi, így a tökéletes eredmény garantált. A PrintaGlue kiváló társ a több darabból álló 3D nyomtatott modelljeink összeillesztéséhez, vagy a törött darabok javításához.

Használat:

A ragasztani kívánt felületeknek száraznak és szennyeződésektől (olaj, zsír) mentesnek kell lennie. A ragasztót vékonyan kenve kell felvinni az egyik felületre. Ezután gyorsan össze kell nyomni a két részt. 15-30 másodpercig (míg megköt a ragasztó) összenyomva kell tartani. Ezután hagyni kell a ragasztást száradni.

Figyelmeztetés:

Bőr irritációt okozó, szemre, légzőszervekre fokozottan veszélyes anyag. A bőrt és a szemet másodpercek alatt összeragasztja, ezért fokozottan vigyázni kell! Gyermekektől távol tartandó! Használatakor erősen ajánlott kesztyű, védőruházat, szem/arc védő eszköz viselése.

  • Bőrre kerülés esetén: bő vízzel lemosni.
  • Ha szemünkbe jut: vízzel óvatosan öblíteni néhány percig. Ha kontaktlencse van a szemünkben, lehetőség szerint el kell távolítani, majd folytatni az öblítést.
  • Belélegzés esetén: a személyt ki kell vinni friss levegőre és biztosítani kell számára a szabad légzést.
  • Bármelyik bekövetkezése esetén azonnal orvost/mentőt kell hívni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed