Picaso 3D Nyomtatók

Ipari minőség, desktop környezetben

MAGAS FELÜLETMINŐSÉG
410 °C MAX. HŐFOK
JETSWITCH TECHNOLÓGIA

PICASO FDM 3D NYOMTATÓ ÁTTEKINTÉS

DESIGNER X

DESIGNER X PRO

DESIGNER XL

DESIGNER XL PRO


Új dimenzió minőség terén

A precíziós, rezgéscsökkentő megoldásokkal ellátott mechanikával és a JetSwitch extruderrel 11 mikronos pozicionálási pontosság érhető el, mely új lehetőségeket nyit meg mind a részletgazdagság, mind pedig formai szabadság terén. A szigetelt nyomtatótér és a 150 °C-ra fűthető tárgyasztal minimálisra csökkentik az esetleges zsugorodást.

High-Temp 3D nyomtatás

A JetSwitch technológiának és a maximum 410 °C-os fúvókahőmérsékletnek köszönhetően olyan hőálló alapanyagokkal dolgozhatunk mint a PC-ABS vagy a PEEK (korlátozott méretben), de PA-CF, ABS-CF és PET-CF kompozit anyagokat is nyomtathatunk komolyabb korlátozás nélkül.

Háttérkép: ABS-CF kompozit nyomtatás 0,2 mm-es felbontással.

JetSwitch: az idő pénz

A JetSwitch egy szabadalmaztatott, nagy sebességű fúvókacserélő technológia, mely a Picaso 3D nyomtatócsalád Designer X Pro készülékében is helyet kapott. A JetSwitch technológiával felszerelt extruder a másodperc tört része alatt, automatikusan aktiválja a szükséges fúvókát. A rendszer minőségi, precíziós alkatrészekből épül fel, melyek garantálják a rétegek pontos illeszkedését és meggátolják az inaktív fúvóka általi szennyezést.

* az FFF szálhúzásos 3D nyomtatás kategóriában.

JetSwitch: Zeit ist Geld

Die Picaso 3D-Drucker mit JetSwitch-Technologie sind die schnellsten 3D-Drucker in der Kategorie*.

JetSwitch ist eine patentierte Hochgeschwindigkeits-Düsenwechseltechnologie. Der Extruder aktiviert automatisch die erforderliche Düse in Sekundenbruchteilen. Das System besteht aus hochwertigen Präzisionskomponenten, die den exakten Sitz der Schichten gewährleisten und eine Berührung durch die inaktive Düse verhindern.

* in der Kategorie FFF 3D-Druck

PICASO 3D nyomtatók

Ajánlat / Termékinformáció

Az alábbi információk érdekelnek:

    További termékinformációÁrajánlatot kérekÁllami támogatás iránt érdeklődömLízingkonstrukció iránt érdeklődöm
     

    Email*

    Telefonszám*

    Üzenet