Hívjon minket bizalommal! 06-1-210-0286
Információ:
Hívjon minket bizalommal!

Raise 3D Pro BuildTak tárgyasztal lap

17.900 Ft
Nettó: 14.094 Ft

Raise 3D Pro BuildTak tárgyasztal lap – Raise3D Pro2 szériához

 

Méret: 332×340 mm

Kompatibilis: Raise3D Pro2, Pro2 Plus és N2, N2 Plus szériákhoz

3-4 nap

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Raise 3D Pro BuildTak tárgyasztal lap – Raise3D Pro2 szériához

Méret: 332×340 mm

Kompatibilis: Raise3D Pro2, Pro2 Plus és N2, N2 Plus szériákhoz

A BuildTak segítségével tökéletes a letapadása minden 3D nyomtatásnak, legyen szó PLA, ABS, HiPS, PET, Woodfill, vagy egyéb filamentről. Tökéletes letapadást biztosít a nyomatoknak elképesztően sok ideig. Hőálló, így akár a 110°C-os asztalfűtés mellett is használható, valamint könnyen eltávolíthatók róla 3D nyomtatásaink. Ezen kívül a BuildTak alapanyaga nagyon tartós, ezért a sokadik alkalommal is kiváló felületet biztosít 3D nyomtatásaink.

A BuildTak fólia könnyedén méretre vágható, folytonos felülete van élek nélkül, így precízen felhelyezhető bármilyen felületre.

Használat:

  • Tisztítsa le az üres nyomtatóasztalt ügyelve arra, hogy teljesen tiszta és szennyeződésmentes legyen.
  • Vágja méretre a BuildTak-et.
  • Távolítsa el a fehér fóliát a ragasztófelületről, majd helyezze fel a nyomtatóasztalra. Kezdje a nyomtatóasztal egyik szélétől, és óvatosan, buborékmentesen simítsa rá a felületre spatula, vagy matrica applikátor segítségével.
  • Szintezze újra 3D nyomtatóját, és ellenőrizze, hogy a fúvóka a megfelelő távolságokra legyen a nyomtatóasztaltól (általában 0.1-0.25 mm között jó).

Tipp:

A BuildTak hosszú élettartamának biztosítása érdekében használjon sima, lekerekített sarkokkal rendelkező spatulát vagy kést. Kerülje az oldószeres, például acetonos tisztítást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed