Hívjon minket bizalommal! 06-30-336-0894
ELKÖLTÖZTÜNK!
ÚJ címünk: Thallóczy u. 27. 1115 Budapest
Hívjon minket bizalommal: 06-20-380-3400

Makerbot Replicator+

1.090.000 Ft
Nettó: 858.268 Ft

Az 5. generációs fejlesztések egyik csúcskategóriás készüléke, amellyel egy új korszak nyílik meg a 3D nyomtatásban.

 

3D Nyomtatási Technológia: FDM (Fused Deposition Modeling)
Nyomtatótér: 295x195x165 mm
Felbontás: 0,1 mm
Nyomtatószál: Makerbot PLA Filament

3-4 nap

 • Szervizcsomag:

  • 0 Ft
  • 76200 Ft
  • 63500 Ft
  • 317500 Ft
Cikkszám:DP-1053 Kategóriák: ,
 • Leírás
 • További információk
 • Vélemények (0)

Leírás

Makerbor Replicator+ 3D Nyomtató (5. generáció) – Egy új világ

.

Az 5. generációs fejlesztések egyik csúcskategóriás készüléke, amellyel egy új korszak nyílik meg a 3D nyomtatásban. A Replicator+ újdonságai közé tartozik a nagyobb nyomtatási terület, amelynek hála nagyobb modelljeinket is kiváló minőségben készíthetjük el általa. A nagyobb méretű tárgyak gyorsabb kivitelezését is lehetővé teszi, hiszen nyomtatási sebessége 30%-kal gyorsabb, az ebből adódó zajszintet pedig szintén közel 30%-kal csökkentette a Makerbot.

Nyomtatásaink könnyebb eltávolítása érdekében flexibilis nyomtatóasztalt kapunk a gyártótól, hasonlóan a Replicator Z18-as készülékéhez.

Makerbot Replicator+ 3D nyomtató 3Dee Store Budapest_3D nyomtatás_JOO

Szabványosított jellemzők az egyszerű és könnyed 3D nyomtatásokért

 

Az egyszerű és könnyed 3D nyomtatások elérése érdekében a Makerbot Replicator+ a Smart Extruder+-szal és az elődei összes hasznos funkciójával van felszerelve. Néhány ilyen hasznos felszereltség, funkció például az LCD értinőkijelző, in-board kamera, valamint USB, Ethernet és Wifi csatlakozási lehetőség.

Tervezés és tesztelés a nagyobb megbízhatóság érdekében

A Makerbot Replicator+ 30%-kal gyorsabban nyomtat, mint elődje, és 25%-kal nagyobb nyomtatási térfogattal rendelkezik. A nagyobb megbízhatóság és pontosság érdekében újratervezett hardvereket tartalmaz, mint például a Z-tengely és a szerkezeti felépítés.

A folyamatos, magas minőség biztosítása érdekében a Makerbot az új 3D nyomtatóit és alrendszereit újratervezték és ~ 380.000 órán keresztül szigorúan ellenőrzött körülmények között tesztelték több helyzetben is.

.

Megszűntek a határok – Makerbot ökoszisztéma

Az 5. generációs fejlesztések egyértelműen rávilágítanak arra, mennyire fontos a mai világban a technológia és az ember minél praktikusabb, gyorsabb, egyszerűbb kapcsolata. Ennek megfelelően a Makerbot fejlesztések is ebből az irányból közelítik meg a 3D nyomtatást, így jöhetett létre a Makerbot Print és a Makerbot Mobile. Az On-board kamerarendszerrel folyamatosan figyelhetjük 3D nyomtatásainkat mindkét applikáción keresztül, valamint be is avatkozhatunk, esetleg el is indíthatjuk modelljeink elkészítésének folyamatát.

Az előkészített nyomtatásokat egyes projekteken belül egyszerre több nyomtatóasztalra is elhelyezhetjük, és ezeket az asztalokat egy fájlként elmenthetjük. Az elmentett projekteket megoszthatjuk a felhő-alapú tárolási rendszernek köszönhetően munkatársainkkal, barátainkkal, egyéb felhasználókkal, hogy nekik egyszerűen csak elindítani kelljen azokat. Nyomtatásainkhoz szükséges 3D-s modelleket már nem csak kizárólag .STL vagy .OBJ fájlokként tudjuk importálni a Makerbot Print és Mobile applikációkba, hanem CAD formátumként is. Ez is leegyszerűsíti a munkafolyamatot és megkönnyíti a felhasználói élményt.

Az egy asztalra elhelyezett több modell esetében akár egyesével is megadhatjuk a nyomtatási paramétereket, így nem kell külön-külön elindítani azok elkészítését, vagy több nyomtatóval dolgozni egyszerre. A beépített Print View funkciónak hála megtekinthetjük modellenként az elkészítés folyamatát, a nyomtatófej mozgásának irányát és leellenőrizhetjük a kényesebb részek nyomtathatóságát is.

Beépített kamera

 

A Makerbot Print és Makerbot Mobile távolról ellenőrizheti a 3D nyomtatási folyamatot. Az applikációk lehetővé teszik a teljes folyamat megtekintését, amely páratlan nyomtatási minőséget eredményez.

Könnyű használat az LCD kijelzőn és a tekerőgombon keresztül

 

Az intuitív tekerőgombbal együtt az LCD kijelzőn lehetővé teszi a 3D nyomtató beállítását és karbantartását, a nyomtatott fájlok előnézetét és az objektum könyvtár egyszerű elérését.

Makerbot Smart Extruder+

 

Elődjéhez képest megduplázott garanciát vállal rá a Makerbot. A Smart Extruder+ a kialakítás, a technológia és a ~160.000 órás tesztelés csúcspontja, amely megbízható, egyenletesen kimagasló teljesítményt nyújt kiváló eredménnyel Makerbot PLA filament felhasználásával.

Csatlakozás

A Makerbot Replicator+ több csatlakozási lehetőséget is kínál számunkra, mint például a Wifi, USB, Ethernet, valamint USB-Drive. A nyomtató beállításait Makerbot Print  vagy Makerbot Mobile alkalmazásokon keresztül akár távolról is irányíthatjuk.

Szoftver

A Makerbot Print-tel több nyomtatót is vezérelhetünk egyszerre, így egyszerre vagy egymást követően indíthatjuk el 3D nyomtatásainkat. Tárolja, rendezze és érje el 3D nyomtatási fájlok széles skáláját felhő-alapú könyvtárából. A Makerbot Print ingyenesen letölhető szoftver MacOS és Windows operációs rendszerekre.

Háttértámogatás

A Makerbot háttértámogatása (MakerCare) segítséget nyújt olyan profik szakértelmének karöltve, akik a legtöbb ismerettel rendelkeznek Makerbot 3D nyomtatókkal kapcsolatban. Támogatási oldalunk intelligens hibaelhárítást és részletes információkat tartalmaz a nyomtatókról.

Specifikáció

Nyomtatási technológia: FDM
Nyomtatási térfogat: 295x195x165 mm
Rétegfelbontás: max. 100 mikron
Filament átmérő: 1.75 mm
Felhasználható alapanyagok: Makerbot PLA – Kis-és nagy kiszerelés

Makerbot Tough – Nagy kiszerelés

Egyéb filamentek: Bronzefill, Woodfill, Copperfill, stb. (további információ: Makerbot Labs)

Extruder kompatibilitás: Smart Extruder+

Tough Extruder+

Expreimental Extruder

Fúvóka átmérő: 0,4 mm
Nyomtatási fájl: .MAKERBOT
Nyomtató mérete: 528x441x410 mm
Súlya: 18,3 kg
Asztalszintezés: Gyári szintezés
Szoftver: Makerbot Print

Makerbot Mobile

Támogatott fájlformátumok: STL, OBJ
Op. rendszer: Windows 7 vagy annál újabb

MAC OS X (10.9+)

Tápegység: 100-240 V 50-60 Hz, 0.76-0.43 A
Csatlakozás: USB, Ethernet, Wifi
Kamera felbontás: 640×480

További információk

Tömeg 11 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed