Makerbot Replicator+
  • Makerbot Replicator+

Makerbot Replicator+

Makerbot Replicator+ egyike a Makerbot 5. generációs fejlesztéseinek, amellyel szeretnék még jobban magukhoz láncolni a 3D technológia megszállotjait.

 

3D Nyomtatási Technológia: FDM (Fused Deposition Modeling)
Nyomtatótér: 252x199x150 mm
Felbontás: 0,1 mm
Nyomtatószál: Makerbot PLA Filament

Kategóriák: ,
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Makerbor Replicator+ 3D Nyomtató (5. generáció) – Egy új világ

 

Az 5. generációs fejlesztések egyik csúcskategóriás készüléke, amellyel egy új korszak nyílik meg a 3D nyomtatásban. A Replicator+ újdonságai közé tartozik a nagyobb nyomtatási terület, amelynek hála nagyobb modelljeinket is kiváló minőségben készíthetjük el általa. A nagyobb méretű tárgyak gyorsabb kivitelezését is lehetővé teszi, hiszen nyomtatási sebessége 30%-kal gyorsabb, az ebből adódó zajszintet pedig szintén közel 30%-kal csökkentette a Makerbot.

Nyomtatásaink könnyebb eltávolítása érdekében flexibilis nyomtató asztalt kapunk a gyártótól, hasonlóan a Replicator Z18-as készülékéhez.

Makerbot Replicator+ nyomtatóasztal

Megszűntek a határok – Makerbot ökoszisztéma

Az 5. generációs fejlesztések egyértelműen rávilágítanak arra, mennyire fontos a mai világban a technológia és az ember minél praktikusabb, gyorsabb, egyszerűbb kapcsolata. Ennek megfelelően a Makerbot fejlesztések is ebből az irányból közelítik meg a 3D nyomtatást, így jöhetett létre a Makerbot Print és a Makerbot Mobile. Az On-board kamerarendszerrel folyamatosan figyelhetjük 3D nyomtatásainkat mindkét applikáción keresztül, valamint be is avatkozhatunk, esetleg el is indíthatjuk modelljeink elkészítésének folyamatát.

Az előkészített nyomtatásokat egyes projekteken belül egyszerre több nyomtatóasztalra is elhelyezhetjük, és ezeket az asztalokat egy fájlként elmenthetjük. Az elmentett projekteket megoszthatjuk a felhő-alapú tárolási rendszernek köszönhetően munkatársainkkal, barátainkkal, egyéb felhasználókkal, hogy nekik egyszerűen csak elindítani kelljen azokat. Nyomtatásainkhoz szükséges 3D-s modelleket már nem csak kizárólag .STL vagy .OBJ fájlokként tudjuk importálni a Makerbot Print és Mobile applikációkba, hanem CAD formátumként is. Ez is leegyszerűsíti a munkafolyamatot és megkönnyíti a felhasználói élményt.

Az egy asztalra elhelyezett több modell esetében akár egyesével is megadhatjuk a nyomtatási paramétereket, így nem kell külön-külön elindítani azok elkészítését, vagy több nyomtatóval dolgozni egyszerre. A beépített Print View funkciónak hála megtekinthetjük modellenként az elkészítés folyamatát, a nyomtatófej mozgásának irányát és leellenőrizhetjük a kényesebb részek nyomtathatóságát is.

 

Specifikációk

Nyomtatási terület:295x195x160 mm
Rétegfelbontás:100-400 mikron
Fúvóka átmérő:0,4 mm
Filament átmérő:1,75 mm
Nyomtató mérete:528x441x410 mm
Felhasználható alapanyag:PLA
Csatlakozási lehetőség:Pendrive, USB Kábel, Ethernet, Wifi
Támogatott op. rendszerek:Mac OS X 10.9+Windows 7, 10
Támogatott fájlformátumok:.makerbot, .stl.makerbot, .stl, .ipt, .iam
.sldprt, .sldasm, .iges, .igs, step, .stp, .catpart, .catproduct, .obj .prt, .par, .asm, .prt, .prt, .asm, .asm, .wrl, .x_t, .x_b
Áramellátás:100-240 V, 50/60 Hz, 0.75-0.45 A

 

 Amennyiben további információra lenne szükségük, úgy a Makerbot honlapján megtekinthetik.

További információk

Tömeg11 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed