Makerbot Replicator 2
  • Makerbot Replicator 2

Makerbot Replicator 2

759.000 Ft

A Makerbot egyik leghíresebb modelljéről néhány információ:

 

Nyomtatótér: 285 x 153 x 155mm

Felbontás: 0,1-0,3 mm

Filament: PLA

Filament átmérője: 1,75mm

 

1-2 munkanap

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Makerbot Replicator 2 – A 3D nyomtatás alapja, profin

A méltán híres Makerbot gyártó egyik legnépszerűbb modellje a Replicator 2, amellyel hódító útjára indult a 3D nyomtatás világának.

A Replicator 2 nyomtatási területének köszönhetően nagyobb mintadarabok elkészítését is lehetővé teszi, aminek élményét tovább fokozza az, hogy LCD kijelzőjén keresztül egyszerűen gyerekjáték a készülék kezelhetősége, a nyomtatások elindítása, de a beállítások sem okoznak gondot a felhasználóknak.

Makerbot Replicator 2 3D nyomtató

 

A jövő már ma elkezdődött

 

A mai világban egyre gyakrabban tapasztalhatjuk azt, hogy a legtöbb technikai eszköz mind-mind kapcsolatban állnak egymással. Ennek egyik módja a felhő-alapú kapcsolat és kommunikáció, amelyet immáron a Makerbot-nál is előszeretettel alkalmaznak. A felhő-alapú applikációjuknak, adattárolási lehetőségeknek hála szinte bárhonnan irányíthatjuk, ellenőrizhetjük 3D nyomtatásainkat, sőt, akár be is avatkozhatunk a folyamatba. A Makerbot Desktop-pal számítógépeinken keresztül irányíthatjuk 3D nyomtatásainkat, vagy avatkozhatunk be a folyamatba, de a Makerbot Mobile applikációnak köszönhetően a metróról, villamosról, munkából is elvégezhetjük ugyan ezeket a folyamatokat. Ezeknek, és a felhő-alapú megosztási rendszereknek hála hatalmas adatállomány áll rendelkezésünkre annak érdekében, hogy a legjobb minőségű, legmegfelelőbb modellt találhassuk meg és készíthessük el készülékünkkel.

Makerbot Mobile app

Specifikációk

 Nyomtató mérete:490x320x380 mm
 Nyomtatótér:285x153x155 mm
 Rétegfelbontás:max. 100 mikron
 Filament átmérő:1,75 mm
 Fúvóka átmérője: 0,4 mm
 Felhasználható alapanyag: PLA
 Nyomtató súlya: 11,5 kg
 Csatlakozási lehetőség: SD-kártya, USB kábel, Pendrive

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed