Hívjon minket bizalommal! 06-1-210-0286
Információ:
Hívjon minket bizalommal!

Innofil3D PLA Blue Transparent 2.85mm 750g

8.750 Ft
Nettó: 6.890 Ft

Alapanyaga: Polylactid-acid

Szín: Blue Transparent

Színkód: RAL 5022

Átmérő: 2.85 mm

Kompatibilis: Ultimaker 2, 3, 3 Extended, S5, Sigma, Sigmax és egyéb 2.85 mm

Nettó tömeg: 750 g

3-4 nap

Cikkszám:F2009 Kategóriák: , ,
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Innofil3D PLA Filament

Az Innofil3D filamentek gyártójának elsődleges célja – minőségi alapanyagok készítése FDM/FFF/FLM 3D nyomtatásokhoz. Az Innofil3D világszerte ismert nyersanyag-beszállítók, összetevők, kutatóintézetek és adalékanyagok gyártóinak hálózatát integrálta munkafolyamataiba.

A fejlesztések saját laboratóriumban és kísérleti üzemükben történnek, beleértve a kiválasztott 3D nyomtatók üzem közbeni viselkedésének tesztelését is. Olyan filamenteket fejlesztenek, amelyek a felhasználónak versenyképességet biztosítanak: javítják a termelékenységet (gyorsabb és megbízhatóbb nyomtatás) alacsonyabb költségek mellett, ezzel lerövidítve a 3D nyomtatások idejét és növelve azok minőségét.

Az Innofil3D évek óta együttműködik az Ultimakerrel mind fejlesztés, mind pedig filamentgyártás területén. Az Innofil3D nyomtatószálai kifejezetten Ultimaker 3D nyomtatókra lettek kifejlesztve, biztosítva ezzel egy kiváló gép-alapanyag kombinációt. A filament kompatibilis a következő készülékekkel: Ultimaker 2, Ultimaker 3, Ultimaker 3 Extended, Ultimaker S5, de egyéb, 2.85 mm-es filamenttel működő készülékekhez is használható.

A PLA (Polylactid-acid) egy biopolimer, amely sem egészség-, sem környezetkárosító hatással nem rendelkezik. Megfelelő alapanyaghűtés mellett a PLA 3D nyomtatások nagyobb nyomtatási sebességgel, alacsonyabb rétegfelbontással, élesebb sarkokkal készíthetők el. Mivel egy kevésbé vetemedő és fenntartható módon előállítható alapanyagról beszélünk, ezért népszerű filament típus (PLA) a gyártók, a fogyasztók és iskolák körében.

forrás: innofil3d.de

Az Innofil3D azon felül, hogy csak jól dedikált, minden munkafolyamatra visszavezethető alapanyagot ad át felhasználóinak, továbbá segíti is őket azzal, hogy Ultimaker 3D nyomtatókhoz elkészítették a megfelelő 3D nyomtatási profilt filamenjeikhez.

Technikai adatlap

MSDS adatlap

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed