Hívjon minket bizalommal! 06-1-210-0286
Információ:
Hívjon minket bizalommal!

Innofil3D ABS Pink 2.85mm 750g

8.750 Ft
Nettó: 6.890 Ft

Alapanyaga: Akrilnitril-butadién-sztirol

Szín: Pink

Színkód: n/a

Átmérő: 2.85 mm

Kompatibilis: Ultimaker 2, 3, 3 Extended, S5, Sigma, Sigmax és egyéb 2.85 mm

Nettó tömeg: 750 g

3-4 nap

Cikkszám:F2028 Kategóriák: , ,
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Innofil3D ABS Filament

Az Innofil3D filamentek gyártójának elsődleges célja – minőségi alapanyagok készítése FDM/FFF/FLM 3D nyomtatásokhoz. Az Innofil3D világszerte ismert nyersanyag-beszállítók, összetevők, kutatóintézetek és adalékanyagok gyártóinak hálózatát integrálta munkafolyamataiba.

A fejlesztések saját laboratóriumban és kísérleti üzemükben történnek, beleértve a kiválasztott 3D nyomtatók üzem közbeni viselkedésének tesztelését is. Olyan filamenteket fejlesztenek, amelyek a felhasználónak versenyképességet biztosítanak: javítják a termelékenységet (gyorsabb és megbízhatóbb nyomtatás) alacsonyabb költségek mellett, ezzel lerövidítve a 3D nyomtatások idejét és növelve azok minőségét.

Az Innofil3D évek óta együttműködik az Ultimakerrel mind fejlesztés, mind pedig filamentgyártás területén. Az Innofil3D nyomtatószálai kifejezetten Ultimaker 3D nyomtatókra lettek kifejlesztve, biztosítva ezzel egy kiváló gép-alapanyag kombinációt. A filament kompatibilis a következő készülékekkel: Ultimaker 2, Ultimaker 3, Ultimaker 3 Extended, Ultimaker S5, de egyéb, 2.85 mm-es filamenttel működő készülékekhez is használható.

Az ABS (Akrilnitril-butadién-sztirol) egy fröccsöntésben sokkal elterjedtebb polimer, amelyből például a LEGO is készül. Az ABS a PLA-val ellentétben nem biopolimer, hanem petróleum-származék. Az akrilnitril és sztirol polimerek jó szilárdságúak, a polibutadién pedig rugalmassá teszi azt. 3D nyomtatásban egyébként többnyire rideg modelleket kapunk, amelyek kevésbé állnak ellen a mechanikai terhelésnek, azonban hőtűrésük (80-100°C között, függően attól, mely ötvözetét használjuk) és matt felületük miatt előszeretettel alkalmazzák.

3D nyomtatása nehezebbnek bizonyul, ugyanis fűtött nyomtatóasztalra (nagyságrendileg 80-100°C) van szükségünk a zárt nyomtatási tér mellett. Ennek azaz oka, hogy sokkal lassabban kell, hogy kihűljön az ABS, különben a hirtelen zsugorodás miatt vetemedni fog, azaz deformálódni.

forrás: innofil3d.de

Az Innofil3D azon felül, hogy csak jól dedikált, minden munkafolyamatra visszavezethető alapanyagot ad át felhasználóinak, továbbá segíti is őket azzal, hogy Ultimaker 3D nyomtatókhoz elkészítették a megfelelő 3D nyomtatási profilt filamenjeikhez.

Technikai adatlap

MSDS adatlap

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed