Hívjon minket bizalommal! 06-1-210-0286
Információ:
Hívjon minket bizalommal!

Craftbot FLOW XL

1.169.000 Ft
Nettó: 920.472 Ft

Új generációs Craftbot FLOW XL 3D nyomtató
3D nyomtatási térfogat: 300*200*500 mm – extruder típus: 1x direkt extruder – maximális felbontás: 0,05 mm – technológia: FFF – származási ország: Magyarország

Mi nem csak terméket, hanem komplett MEGOLDÁST kínálunk Önnek!
.

 INGYENES KONZULTÁCIÓ
.
 TERMÉKBEMUTATÓ EGYEZTETÉSE.
.
 EGYEDI PRÓBANYOMTATÁS IGÉNYLÉSE
.
 EGYEDI ALKALMAZÁSMÓD FEJLESZTÉSE
.
 BEÜZEMELÉS, OKTATÁS, TÁMOGATÁS
.
 SZERVIZ ÉS GARANCIA 

.
Egyedi árajánlat kérése: office@3dee.hu

3-4 nap

 • + 1 kg ingyenes 3Dee PLA "D" szériás filament:

  • 0 Ft

  Szervizcsomag:

  • 0 Ft
  • 76200 Ft
  • 63500 Ft
  • 317500 Ft
 • Leírás
 • További információk
 • Vélemények (0)

Leírás

Craftbot FLOW Generáció – teljesítmény, sokoldalúsággal ötvözve

.

.

MESH TÁRGYASZTAL
KALIBRÁCIÓ

A Craftbot Flow IDEX XL felhasználóbarát Mesh kalibráció funkciója nemcsak nagyobb 3D nyomtatási precizitást eredményez Z irányban, de lényegesen gyorsítja a nyomtató kezelésének folyamatát. Az XY irány automata kalibrációja és a Z tengely elektronikus segédlete a Flow generáció minden tagjában megtalálható.

3D NYOMTATÁS SZÜNETELTETÉSE
ÉS FOLYTATÁSA

A 3D nyomtatás szüneteltetése és folytatása funkciók ugyanolyan hasznosak mind áramszünet, mind pedig anyag- esetleg színcsere esetén. A funkcióval akár egy extruderrel is nyomtathatunk többszínű tárgyakat, illetve a maradék filamentmennyiségek is könnyebben használhatjuk el.

.

MEGGYŐZŐ NYOMTATÁSI
TÉRFOGAT

A Craftbot FLOW generáció 3D nyomtatási térfogata a piaci átlag felett van, a család FLOW IDEX XL tagja egyenesen az IDEX szegmens legnagyobb 3D nyomtatója.

EGYEDI TÁRGYASZTAL:
MAXIMÁLIS TAPADÁS, MINIMÁLIS DEFORMÁCIÓ

A fűtött tárgyasztal az összes választható kivitelben (fém vagy üveg, kapton fóliás kombinációban) biztosítja a maximális tapadást, a minimális deformációt és a könnyű eltávolíthatóságot akár nagyobb, lapos felületű tárgyak 3D nyomtatásánál is.

.

VADONATÚJ PR3DATOR VEZÉRLÉS
A MAXIMÁLIS SEBESSÉG ÉRDEKÉBEN

A 32 bites rendszer gyorsabb és precízebb 3D nyomtatást eredményez. Az alaplap piacvezető motorvezérlőkkel rendelkezik és egy intuitívan kezelhető interfészhez kapcsolódik, ugyanakkor takarékosabb elődeinél.

IPAR 4.0
KOMPATIBILITÁS

Minden Craftbot FLOW XL 3D nyomtató saját interfésszel rendelkezik, ugyanakkor egy biztonságos hálózaton keresztül egy központi számítógéphez csatlakoztathatók. A beépített kamera segítségével a nyomtatás teljes folyamatát kontroll alatt tarthatjuk.  Az API programozási lehetőség pedig felkínálja a lehetőséget, hogy akár független 3D nyomtató farmok termelését hangoljuk össze.

.

.

RASPBERRY PI
SZÁMTALAN LEHETŐSÉGGEL

A beépített mikrokomputer segítségével készülékünk számos jövőbeli újítást lesz képes befogadni. A flexibilitást és kompatibilitást Linux operációs rendszer  biztosítja.

5” MÉRETŰ
SZÍNES ÉRINTŐKÉPERNYŐ

LED STÁTUSZ
INDIKÁTOR

.

VADONATÚJ
ALL METAL HOTEND

Kiemelkedő megbízhatóság, mely nem megy a minőség rovására. A Craftbot FLOW XL 3D nyomtatók all metal hotendjei kevésbé hajlamosak eldugulni mint elődeji, illetve a nyomtatható anyagok választéka is szélesebb lett. Gépünkkel nyomtathatunk fa, vagy fémhatású filamentet is.

FILAMENTFIGYELŐ
SZENZOR

A Craftbot FLOW XL 3D nyomtatók új filamentfigyelő szenzorral rendelkeznek, mely elengedhetetlen kelléke a megbízható, hibamentes 3D nyomtatási folyamatnak. A rendszer elektronikus éa hardveres alkatrészei immár közvetlenül az extruderben találhatók.

ERŐSÍTETT ACÉLVÁZ,
EGY HARCKOCSI MEREVSÉGÉVEL

A duplafalú, extrudált alumíniummal megerősített acélváz kiemelkedő stabilitást biztosítanak. A Craftbot FLOW család legnagyobb 3D nyomtatói is egyedülállóan merev, sziklaszilárd vázban laknak, mely nemcsak a nyotmatásnál, de a szállításnál is nagy előny.

.

FILAMENT
KOMPATIBILITÁS

PLA, ABS, PET-G, Nylon (PA), Carbon és sok egyéb 1,75 mm-es nyomtatószál 300 °C-os 3D nyomtatási hőmérsékletig.

ELŐKÉSZÍTŐ SZOFTVER:
CRAFTWARE

A Craftbotok szoftvere a CraftWare, de egyéb, g-code-ot generáló szoftverek is felhasználhatók sliceolásra.

.

Craftbot FLOW XL 3D nyomtató vásárlása a 3Dee Store Budapestnél:

Nálunk nem terméket vásárol, hanem egy megoldást additív gyártási igényeire! Cégünk 2013 óta kínál teljeskörű hardveres és szolgáltatási megoldásokat a 3D nyomtatás területén. Meggyőződésünk, hogy nincsen univerzálisan legjobb 3D nyomtató semmilyen szegmensben. Mielőtt egy gép mellett döntünk, minden esetben érdemes megvizsgálni a 3D nyomtatandó tárgyakkal támasztott mechanikai, anyagminőségi, hőállósági, mérethelyességi, valamint esztétikai elvárásainkat, az adott gép kapacitását, kompatibilitását, a szükséges infrastruktúra meglétét, de értékelnünk kell a gépet kezelő munkaerő esetleges költségét és a gép megtérülését (ROI) is. A 3Dee a folyamat minden szakaszában megpróbál a legjobb tudása szerint segítséget nyújtani Ön és vállalkozása számára, az első próbanyomtatástól egészen a garanciát meghosszabbító szervizcsomagokig. Javasoljuk, vásárlás előtt első lépésként látogasson el 3D nyomtató bemutatótermünkbe és kérje ingyenes, alkalmazásspecifikus 3D nyomtató tanácsadásunkat, illetve próbanyomtatásunkat: 3Dee Store Budapest – 1095 Budapest.

.

.

.

CRAFTBOT FLOW XL 3D NYOMTATÓ – SPECIFIKÁCIÓK

Nyomtató típusa Craftbot FLOW XL
Befoglaló mérete 485 x 400 x 790 mm
Váz Fém + extrudált alumínium
Szín fehér
3D nyomtatási térfogat 300 x 200 x 500 mm
Extruder típusa single, direkt extruder
Hotend típusa all metal
Hotend max. hőfok 300 °C
Max. nyomtatási sebesség 200 mm/s
Alapanyagok 1,75 mm PLA, ABS, PET-G stb.
Rétegfelbontás max. 0,05 mm fúvóka átmérőtől függően
Üzembehelyezés Plug ‘n’ Play
Kommunikáció WiFi
Készülék súlya 32 kg
Szoftver CraftWare
Gyártó CraftUnique
Garancia 5 év

.
További információ a Craftunique oldalán található.
Craftbot FLOW XL a 3Dee Store Wien-nél: Webshop

További információk

Gyártó

Nyomtatási méret

Extruder(ek) szám(a)

Hotend hőfok

Max. Felbontás

Filament

Fűtött asztal

Kommunikáció

,

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed