Outlet

BQ Witbox 2 – Használt

Tekintse meg személyesen üzletünkben!

  • Használt nyomtató
  • Donor 3D nyomtatónak


További információ

Kedvezményes OUTLET ár!

Érdeklődjön személyesen üzletünkben - 1115 BUDAPEST, THALLÓCZY LAJOS UTCA 27.

Darab
Ár (nettó) 220.000 Ft 55.000 Ft
Ár (ÁFA-val) 69.850 Ft
Szállítási idő: 4-5 munkanap
Személyes átvétel egyeztetés után

Leírás

BQ Witbox 2 – Használt darabok

Bruttó 160.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig.

Használt nyomtató! Javasoljuk, győződjön meg a  berendezés állapotáról személyesen.

1115 Thallóczy Lajos u. 27.

Hatalmas nyomtatótér

 

A Witbox a DIN-A4-es (21×29,7cm) és 20 cm magas nyomtatóterével az asztali készülékek legnagyobbjai közé tartozik. Nagyobb tárgyak vagy alakzatok így anélkül nyomtathatóak, hogy felosztanánk őket több részre. Kisebb alkatrészek nyomtatásánál telepakolhatjuk velük az egész asztalt, így egyszerre nyomtathatjuk őket, időt spórolva.

Egyedülálló minőség

 

A nyomtatott felület minőségét több tényező is befolyásolja. Az egyik legfontosabb a rétegfelbontás, minnél alacsonyabb egy réteg, annál nagyobb lesz a nyomtatott tárgy felbontása. A Witbox a gyakorlatban is elérhető 0,02 mm-es felbontásával egyedülállónak számít a piacon kategóriájában. Szintén fontos tényező a lefektetett rétegek minősége, melyben szintén kiemelkedik a Witbox társai közül, fejlett lineáris mechanikájának köszönhetően. A zárt nyomtatótér további előnyökkel szolgál és csökkenti a deformációt.

A design és biztonság kapcsolata

 

A Witbox tervezésénél elsősorban a minőség és funkcionalitás játszottak szerepet, de a designra is nagy figyelmet fordítottunk. A zárt kialakítással megakadályozhatjuk hogy mások kinyissák a nyomtatót működés közben, illetve jelentősen csökkenti a kilépő zajokat és esetleges szagokat is. Továbbá így biztosított az egyenletes hőmérséklet is a nyomtatótérben.

Egy innovatív rendszer

 

A bq Witbox számos újdonsága mellett egy forradalmi Fibonacci filamentvezetéket is tartalmaz, mely PTFE anyagának köszönhetően kiválóan látja el feladatát. Ez a megoldás nagyban hozzájárul a zavartalan és biztonságos nyomtatás folyamatához. A saját fejlesztésű DDE Hotend és az IGUS energialáncok szintén maximalizálják a megbízhatóságot. Az optimalizált designnak köszönhetően akár három nyomtatót is egymásra rakhatunk, sarkaik illesztésével.

Made in EU

 

A bq Witbox nyomtatóinkat a spanyolországi Navarrában létesített üzemünkben készítjük. A minőségellenőrzésnél sok éves, az elektrotechnikai cikkek gyártásánál gyűjtött tapasztalatainkat is hasznosítjuk, így csak olyan nyomtató kerül le szalagunkról, melynek minden funkciója le lett tesztelve.

Open Source

 

A bq Witbox szinte az összes open source szoftverrel társítható, így többek között a Slic3r™, Cura™, Pronterface™ vagy Repetier™-el is kompatibilis. Számunkra fontos hogy biztosítva legyen a felhasználó szabadsága, mind a szoftverek, mind pedig nyomtatószálak terén. Nyomtatónkba bármely gyártó 1,75 mm-es PLA filamentje használható.

Specifikációk:

Elérhető színek: fehér

 

Elektronika:Ramps 1.4 Mega 2560, LCD-vezérlővel, Tápegység: 348W, Thermistor: Marlin 100k, Fűtőelem: 40W 12 V

Rétegfelbontás: 0,02-0,3 mm

Nyomtatási sebesség: ajánlott sebesség: 60 mm/sec-100 mm/sec

Méretek: Nyomtatóasztal: Méret: DIN A4 x 20 cm magasság Nyomtató: szélesség 505 mm, hosszúság 388 mm, magasság 450 mm

Standard nyomtatószál: PLA (további nyomtatószálakról részletesebben a webshopunkban)

Mechanika: Hajlított acélváz, kemény krómozott lineáris tengelyek, X,Y,Z tengelyelemek szintén acélból, IGUS energialáncok az X,Y tengelyeken, IGUS orsó a Z-tengelyen flexibilis léptetőmotor-csatlakozóval, 3 ponton szintezett rugós nyomtatóasztal rétegelt üvegből, gyorscsere lehetőséggel, Fibonacci nyomtatószálvezetés

Extruder: Single DDE Hotend 0,4 mm-es fúvókával, anyag és hotendhűtéssel

Biztonság: CE biztonsági minősítés, zárható ajtó, tűzvédelmi elektronika

Szoftver: Marlin firmware, open source programok: Repetier, Pronterface, Cura, ReplicatorG, Slic3r, Skeinforge

Kommunikáció: SD kártyaolvasó 4GB-os SD kártyával, USB-Port

Termék adatok

További információk
Címkék
Kategória

Értékelések

Még nincsenek értékelések.