Hívjon minket bizalommal! 06-30-336-0894
ELKÖLTÖZTÜNK!
ÚJ címünk: Thallóczy u. 27. 1115 Budapest
Hívjon minket bizalommal: 06-30-336-0894

bq Easy Go PLA Pure White 1000g

6.250 Ft
Nettó: 4.921 Ft

  • Alapanyag: PLA
  • Filament átmérő: 1,75mm
  • Nyomtathatósági hőfok: 180-220 °C
  • Kompatibilitás: FDM/FFF/FLM
  • Nettó tömeg: 1000 g
  • Származás: Spanyolország
  • Gyártó: bq

Kifutó termék!
Hasonló ár-érték arányú alternatívát keres?
Próbálja ki FRITZ 3D PLA és PET-G filamentjeit!

nem rendelhető

Cikkszám:DF-1154 Kategóriák: ,
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Kifutó termék!
Hasonló ár-érték arányú alternatívát keres?
Próbálja ki FRITZ 3D PLA és PET-G filamentjeit!

bq PLA 3D nyomtató filament: verhetetlen ár-érték arány!

A PLA (polilactid acid/politejsav) alapanyagból készült filament a legpraktikusabb és legelterjedtebb a 3D nyomatás világában. Könnyen nyomtatható, UV álló alapanyag, amellyel kifejezetten stabil, tartós és nagy méretű nyomtatások is elkészíthetők.

 

bq 3D nyomtato PLA filament shop

bq PLA mintanyomtatás kicsi Gyorsan megszilárdul

Nyomtatás során minden egyes rétegnek megfelelően le kell hűlnie, meg kell szilárdulnia, mielőtt a nyomtató egy újabb réteget helyez el rajta. Tekintettel arra, hogy a bq PLA gyorsan megszilárdul, jobb nyomtatási minőséget biztosít kisméretű nyomtatásoknál is, akár a legnagyobb beállítható sebesség mellett.

Minimális deformáció a termikus terhelés alatt Kiváló tapadás, fűtött asztal nélkül is

A termikus terhelést hőmérsékleti egyenlőtlenségek generálják egy objektum különböző pontjain. A 3D nyomtatás során az első rétegek zsugorodása a nyomtatóasztal (szobahőmérséklet) és az extrudált filament (180-220°C) közötti hőmérséklet-különbségnek köszönhető. A PLA termikus stressz deformációja minimális, ami csökkenti a zsugorodás mértékét.

Vannak kíváló módszerek a PLA vetemedésének elkerülésére fűtött asztal nélkül is, mint például: maszkolószalagok, lakkok, vagy PrintaFix. Ha ezen praktikákat is alkalmazzuk, az alapanyag kiváló minőségének köszönhetően a legnagyobb alapterülettel rendelkező nyomtatásaink is nagy biztonsággal kerülik el a vetemedés okozta deformációt.

Biológiailag lebontható, ideális háztartásbeli használatra

A bq saját nyomtatószálait (bq PLA) spanyolországi gyárában készíti el Huesca-ban. A tekercseken lévő filament garantált minőségű, biológiailag teljesen lebomló, kőolajszármazék-mentes alapanyagból készül. A PLA-t a növényi eredetű cukrok erjesztéséből származó tejsav polimerizálásával állítják elő. Más anyagokkal ellentétben a használat során nem keletkeznek kellemetlen szagok, így háztartáson belüli alkalmazásra ideális. Az alkalmazott pigmentek magas hő- illetve UV-állósággal rendelkeznek és egészségre káros adalékot nem tartalmaznak.

PLA nyomtatásról – tippek, szakemberektől

A PLA egy termoplasztikus, hőre lágyúló alapanyag. Az ideális 3D nyomtatási hőtartomány 200-220°C közé tehető. A bq PLA termikusan 175°C-on olvad, azonban a hőmérsékletmérés lehetséges változatai és a nyomtató forrópontjainak beállítása miatt javasoljuk a 200°C feletti hőmérsékleten való nyomtatást.

A gyártó filamentjeit alapos teszteknek vetette alá, amelyek során kimutatták, hogy a legjobb nyomtatási minőség/sebesség arány 205°C-on lesz elérhető.

A filamentekhez tartozó egyéb információkat megtekinthetik a bq Support rendszerében:

Technikai adatlap letöltése
Biztonsági adatlap letöltése

További kérdésekben forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed