3Dee Startup Success Packs

  • 3D nyomtatás csomagjaink
  • A prototípustól a szériagyártásig

Additív gyártással a sikeres termékért, nem csak StartUpoknak!

A sikeres termékért

A kézzel fogható terméket kínáló StartUpok sikerének talán legfontosabb kulcsa a jó termék, illetve az ahhoz vezető termékfejlesztés. A prototípusok jó minősége elengedhetetlen a funkciók és a koncepció teszteléséhez és fejlesztéséhez, de ugyanúgy szükséges a befektetők, tesztelők, egyéb stakeholderek és nem utolsósorban a jövőbeli ügyfelek hatásos meggyőzéséhez.

Miért 3D nyomtatás?

A 21. század felgyorsult világában nincs idő heteket, hónapokat várni a gyártásra. A 3D nyomtatás előnyeit kihasználva akár órákon belül elkészülhet a következő verzió. A gyorsabb iteráció jelentősen több tesztelési lehetőséget nyújt, mely jobb terméket eredményez. Az additív gyártás ezen felül olyan fontos előnyöket nyújt, mint a költséghatékonyság vagy a formai szabadság, melyek elengedhetetlenek egy sikeres fejlesztéshez.

End-to-end támogatás

Csapatunk igyekszik folyamatában is átfogó, end-to-end megoldást kínálni:

  • Vizuális bemutatómodell
  • Funkcionális prototípus
  • Több iterációs termékfejlesztés
  • Kiforrott MVP gyártása
  • Nullszéria gyártás
  • Kis- és nagy szériás gyártás
  • Gyártástámogatás

Prototípusgyártás

A jó prototípus ellátja funkcióját fizikailag, vizuálisan, vagy mindkét módon! Ezen felül gyorsan és költséghatékonyan kell elkészülnie. Mindehhez 6 modern 3D nyomtatás technológiával, illetve a 150-nél is több alapanyaggal igyekszünk megteremteni a feltételeket, ugyanis sokszor az első benyomás dönt, nincsen második esély! 

Termékfejlesztés

A sikerhez csakis a terméken keresztül vezet az út! Minél rövidebbek az iterációk, annál több verzió, illetve funkció tesztelésére van lehetőség és annál jobb lesz a végtermék. Az additív (3D) gyártás minden előnyét kihasználva igyekszünk rövid idő alatt minél több verziót rendelkezésre bocsátani.

Szériagyártás

A szérigyártás elindításánál sok StartUp találkozik csillagászati költségekkel, illetve történelminek tűnő átfutási időkkel. Az új, produktív 3D gyártási technológiákkal és a legújabb végfelhasználásra is alkalmas alapanyagokkal a 3D nyomtatás rugalmas és költséghatékony megoldást nyújt a nullszéria létrehozásához, de bizonyos komponensek kis- vagy akár nagy szériás gyártásához is.

Rapid fröccsszerszám gyártás

A 3D nyomtatás egyik legújabb alkalmazási területe a rapid fröccsszerszámok gyártása. A high-temp alapanyagok segítségével olyan szerszámot gyárthatunk, mellyel akár 1000+ darabos szériákat is legyárthatunk az eredeti alapanyagból, a magas szerszámköltségek töredékéért, hónapok helyett akár napokon belül.

Kísérletezés helyett…

A 3Dee csapata 6 modern nyomtatási technológiával, 150+ alapanyaggal és 10 éves szaktudásával járul hozzá hogy ne menjen el felesleges idő a kísérletezéssel, illetve a nem megfelelő technológia- illetve alapanyagválasztással. Projekttámogatásunk keretében átfogó tanácsadást adunk az első lépésektől a technológiai optimalizáláson át egészen a gyártástámogatásig minden területen, ami a 3D nyomtatással kapcsolatos!

FDM / FLM / FFF technológia

A szálhúzáson alapuló FDM, FLM és FFF technológiákkal gyorsan és költséghatékonyan nyomtathatunk magas szakítószilárdságú, hő- és UV álló, karbon- és üvegszálerősített, rugalmas, ESD, kémiailag ellenálló, biológiailag lebomló, biokompatibilis vagy akár élelmiszeriparilag jóváhagyott technikai polimerekből.

SLA / LFS technológia

A sztereolitográfián alapuló LFS és SLA 3D nyomtatási technológiákkal UV fény hatására térhálódosó fotopolimerekből alkothatunk részletgazdag nyomatokat a fröccsöntötthöz hasonló, magas felületminőséggel, szinte látható rétegek nélkül. A kínálatunkban megtalálhatóak mind az engineering (nagy szilárdságú, hőálló, rugalmas, flexibilis, transzparens, kiégethető stb.), mind pedig a medical (biokompatibilis) alapanyagok. 

SLS Technológia

Az SLS technológia PA Nylon alapanyagok lézerszinterezésén alapul. A porágyas technológia előnyeit kihasználva nagy produktivitással és mennyiségben gyárthatunk tárgyakat kiváló mechanikai és termikus tulajdonságú, akár kompozit PA Nylon alapanyagokból maximális formai szabadság, felületminőség és izotrópia mellett. A technológia kiválóan alkalmas (kis)szériás gyártásra.

PA12 SLS nyomtatás

GDP hibrid Technológia

A GDP hibrid technológia ötvözi az FFF / FDM és az SLA technológia előnyeit. Segítségével 1450 x 1110 x 1800 mm-es méretben gyárthatunk tárgyakat napok helyett órákon belül, támaszanyag nélkül. A kiváló mechanikai tulajdonsággal rendelkező, tűzállósági minősítéssel (FR-20 Flame Retardant, Blue Card) rendelkező alapanyagokat az autóipar mellett a hajó- légijármű és hadiiparban, illetve az űripari eszközök gyártásánál is felhasználják. A jól felületkezelhető, átvilágítható és kültéren is alkalmazható alapanyagokat a reklámiparban alkalmazzák. 

Massivit-3D-printing-application-4 (1) (1)

3D szkennelés & tervezés

Meglévő tárgy vagy környezet 3D szkennelése? Tesztelési fázisban lévő termék vagy prototípus minőségellenőrzése, esetleg használat utáni visszamérése? 3D szkennelés alapján történő Reverse Engineering, 3D felületmodellezés, CAD tervezés vagy modelloptimalizálás? Segítünk! Kiterjedt kompetenciával rendelkező csapatunk megtalálja a megfelelő virtuális 3D tech kombinációt a projekt megvalósítására.

KIK VAGYUNK?

RÓLUNK

A partnered Additív (3D) Gyártás területén:

Az osztrák-magyar 3Dee Technologies Hungary Kft. a 3D nyomtatás és additív gyártás iparág legdinamikusabban fejlődő hazai szereplője. A piac legújabb technológiái segítségével 2013-as indulásunk óta több ezer hazai vállalkozást és ipari szereplőt támogatunk 3D gyártás megoldások területén.

Szakterületünk:

  • 3D nyomtatás, prototípusgyártás, termékfejlesztés
  • 3D és CAD tervezés, modelloptimalizálás
  • StartUp vállalatok és termékfejlesztő ügyfelek támogatása
  • 3D nyomtatók és tartozékaik forgalmazása, szervizelése
  • 3D szkennelés szolgáltatás és 3D szkennerek forgalmazása

Ügyfeleink

Hazai és nemzetközi színtéren


CSOMAGJAINK

3Dee StartUp Success Packs

3D tervezés, gyártás és szériagyártás csomagjaink StartUpok számára

* A csomagok keretösszege a megrendelést követő 24 hónapban szabadon elosztható, illetve felhasználható a benne foglalt szolgáltatásokra.

Kérdésed van, vagy egyedi csomagot szeretnél?
Keress meg minket és vedd igénybe ingyenes tanácsadásunkat!

KAPCSOLATFELVÉTEL





    1%
    5%
    11%
    12%
    23%
    24%
    35%
    36%
    47%
    48%
    59%
    51%
    62%
    63%
    74%
    75%
    86%
    87%
    98%
    99%