A Csillagok Háborúja játék TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekkel behackelt egy valódi repülő drónba

TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekbőlMa van december 17-je ami azt jelenti, hogy hivatalosan is beléptünk abba a varázslatos időbe, amiben a Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő hivatalosan megjelenik.

Ennek a nagyon-nagyon sokat várt filmnek a tiszteletére úgy tűnik, minden egyes nap új Csillagok Háborúja maker elismerések bukkannak fel, az aranyos kis 3D nyomtatott BB-8 karácsonyfadísztől a valódi életnagyságú 3D nyomtatott BB-8 droidig. A legutóbbi Csillagok Háborúja törzsrajongói projekt azonban egy szabvány TIE vadászrepülő játék átalakításával egy egyszerű árut emelt felsőbb szintre – tudod, az unalmas, repülni nem tudó típust – egy működő, repülni tudó drónná, nem mással, mint egy quadcopter motorral és 3D nyomtatott tartókkal.

TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekből

A projekt A Fekete Sorozattal kezdődött az Első Osztályú Különleges Erők TIE Vadászrepülőjével, ami egy 4+-os, a Habsronál elérhető akció jármű, hozzávetőlegesen $169.99 kiskereskedelmi áron. Ahogy van, a 6 hüvelyk méretű játék igen remek és úgy néz ki, mint a képernyőn megjelenő verzió pontos mása, viszont az ami: egy nem-repülő és nem elektromos játék. A legtöbb képzelet gazdag gyereknek, ez igazán kitűnő és nagyszerű – ki nem kapott még fel egy játék repülőgépet vagy versenyautót és szaladta körbe a házat, amíg a szájával motorhangokat adott ki? De egy ügyes ezermesternek, mint Fadarabnak, a még ismeretlen Imgur felhasználónak, aki eredetileg feltöltötte a projektet, ez az egyszerű játék nem tette meg a hatását.

TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekből

TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekből

TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekből

A folyamat magába foglalta a játék szétszerelését és egy működő 250-es Quadcopter motorjának beszerelését és a 3D nyomtatott tartókhoz csatlakoztatását. Mind az első és a hátsó szárny paneleken felszerelésre kerültek a Flip MWC Flight Controller 1.5-el (multiwii flip 1.5) egy nyílt forráskódú repülésirányító kontrol board-al táv vezérelhető rotorok.

TIE vadászrepűlője 3D nyomtatott alkatrészekből

„A meghajtás egy 250-es quad berendezéséből származik. 3D-ben kinyomtattam a motortartót, és minden vezeték a belső kereten fut,” magyarázza a készítő. „A játékot szétszedtem és átvágtam a tartókat, amelyek a radiátor paneleket/szárnyakat tartják, hogy lehetővé tegyem a motor pálcák, áthaladását. A plasztikai sebészet legtöbb részéhez egy normál, fél hüvelykes csiszoló korongot használtam.”

„A törzs további csiszolására, nem volt szükség csak lecsavartam a pilóta fülke részletének a darabját. A ready2flyquads.com multiwii flip 1.5 repülés vezérlője, a pilóta fülke alapján helyezkedik el. A motorvezérlők és az elem pedig a tetején pihen. További átalakítás nélkül is minden belefér.”

Ez egy kicsit több munkát jelent, mint egy átlagos fogd meg és repíts drón, de ha Csillagok Háborúja rajongó vagy ha nem, a létrejövő, felemelkedő TIE vadászrepülő játék őrülten jó. Ahogy a videón láthatod, nagyon simán repül, épp úgy, mint a filmben. És mivel elég hangos ez csak azt jelenti, hogy minden figyelmet meg fog kapni, amit megérdemel.

Tetszett a bejegyzés, megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


1%
5%
11%
12%
23%
24%
35%
36%
47%
48%
59%
51%
62%
63%
74%
75%
86%
87%
98%
99%